"Маскують" злочини армії РФ у Маріуполі. У Росії спотворили переклад західного серіалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Маскують" злочини армії РФ у Маріуполі. У Росії спотворили переклад західного серіалу

"Маскують" злочини армії РФ у Маріуполі. У Росії спотворили переклад західного серіалу
Джерело:  online.ua

У Росії спотворили переклад серіалу Ранкове шоу. Росіяни намагаються перекласти свої воєнні злочини на ЗСУ – говорять про бойовиків Азова.

Джерело: OBOZREVATEL

У Росії спотворили переклад серіалу "Ранкове шоу"

Актори російського дубляжу вирішили не відмовлятися від американського серіалу "Ранкове шоу" з актрисами Дженніфер Еністон і Різ Візерспун, а переробити його переклад.

Росіяни вкрали серіал з платформи Apple TV та переклали його на свій лад.

Зокрема, в Мережі є відео, де на піратських сайтах крутять відверту пропаганду про "Азов" у Маріуполі.

У четвертій серії третього сезону автори згадали бомбардування лікарні. За сюжетом ЗМІ готують матеріал про блокаду, а американський фотограф в епіцентрі подій намагається донести до колег, які воєнні злочини там коять росіяни.

Фото: скріншот з відео

Проте російські перекладачі нахабно спотворили діалог головних героїв.

В оригіналі фотограф розповідав, що окупанти на вулицях міста стріляють в цивільних людей, але на піратських сайтах слово "росіяни" замінили на "Азов" та "бойовики".

Росія під "кіносанкціями": що відомо 

Крім того, що в РФ не можуть відмовитися від іноземного продукту на користь нахваленого "імпортозаміщення", глядачів ще й свідомо вводять в оману.

Через санкції на Apple TV просто припинили випускати нові серіали та фільми з російською озвучкою, а сервіс перестав працювати в РФ з 2022 року. Тобто росіяни просто крадуть всі нові кінопроєкти та неофіційно їх перекладають так, як їм захочеться.

Оскільки "Ранкове шоу" не вперше піднімає тему війни в Україні, можна припустити, що ця практика в РФ не нова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?