Масовану хакерську атаку на Monobank відбили — подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Масовану хакерську атаку на Monobank відбили — подробиці

Монобанк
Джерело:  online.ua

Як повідомив співзасновник інтернет-банку Monobank Олег Гороховський, масовану кібер атаку на банківську установу було відбито. 

Що відомо про масовану хакерську атаку на Monobank

Відбили. Моно – броня, - зазначив Гороховський у Telegram.

До цього Гороховський повідомляв про масовану  DDoS-атаку.

Масована DDoS атака на моно. Об'єкт атаки: точки входу на Amazon (Банки, сайт). Все під контролем, - зазначав співзасновник банку.

Що відомо про наслідки хакерської атаки на Kyivstar

В окремих громадах під час збою у роботі мобільного оператора "Київстар" перестали працювати системи оповіщення про повітряну тривогу. 

Через збій в роботі оператора "Київстар" на території Сумської міської ТГ тимчасово не працюватиме система оповіщення. На час усунення спеціалістами мобільного оператора технічних несправностей, оповіщення громади під час повітряної тривоги здійснюватимуть працівники патрульної поліції та ДСНС. Також закликаємо відстежувати повідомлення про повітряні тривоги на офіційних інформаційних ресурсах, - зазначають представники Сумської МВА.

Офіційний Telegram-канал про оперативну ситуацію в Бориспільській громаді повідомляє, що у громаді тимчасово не функціонує система оповіщення. 

На цей час інформування про повітряну тривогу здійснюватимуть екіпажі поліції через свої гучномовці. Також слідкуйте тут за повідомленнями та поширте цю інформацію, - йдеться у повідомленні.

Харківська ОВА також попередила, що деякий час частина сирен системи оповіщення не буде працювати.

Громадян закликають користуватися офіційним мобільним додатком "Повітряна тривога".

Водночас , міська влада Києва повідомляє, що збій у роботі "Київстару" не впливає на систему оповіщення про повітряну тривогу у столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?