Матч Англія — Данія. Де і коли дивитися другий півфінал Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Англія — Данія. Де і коли дивитися другий півфінал Євро-2020

Матч Англія — Данія. Де і коли дивитися другий півфінал Євро-2020
Джерело:  online.ua

Найближчим часом відбудуться два півфінальні футбольні протистояння на Євро-2020, друге з яких вестимуть одна проти одної збірні Англії та Данії.

Джерело: офіційний розклад

За оприлюдненими даними, другий матч півфіналу відбудеться ввечері у середу, 7 липня, на полі лондонського стадіону Вемблі. Його початок запланований на 22:00 за київським часом.

На українській території трансляцію вестимуть телеканали “Україна”, “Футбол 1” та “Футбол 2”.

В цілому команди зустрічалися 14 матчів, з яких одразу чотири були товариськими. Двічі вони грали одна з одною під час відбору на Чемпіонат світу, ще чотири рази грали на кваліфікації до чемпіонату Європи, ще раз на фінальній стадії ЧС і двічі у групі в Лізі націй.

За загальною статистикою, англійці здобули 7 перемог, а от данці перемогли чинних опонентів чотири рази. Три матчі закінчилися з нейтральним рахунком.

Востаннє матчі між Англією і Данією був у жовтні 2020 року в рамках Ліги націй. Тоді скандинавські футболісти перемогли альбіонців завдяки влучному пенальті.

Англія та Данія на Євро-2020

Англійці пробилися у півфінал турніру завдяки нищівній перемозі над Німеччиною з рахунком 2:0, а також катастрофічній поразці збірної України 4:0 буквально напередодні у суботу, 3 липня.

Данська національна команда після плей-оф обіграла Уельс 4:0 та чехів з рахунком 2:1. Таким чином збірна реабілітувала власні здібності після невдалого старту чемпіонату в групі - вона тимчасово втратила капітана через інцидент із зупинкою серця на полі та програла відповідний матч проти Фінляндії.

Перший півфінал Євро-2020

У першому півфінальному протистоянні Євро-2020 зійдуться перші два претенденти на фінальний матч — збірні Італії та Іспанії.

Для італійців попереднім матчем стала гра проти збірної Бельгії. Завдяки перемозі 2:1 вони пройшли чвертьфінал та опинилися на поточній стадії континентальної ліги.

Своєю чергою Іспанія здолала на шляху до 1/ 2 фіналу Євро Швейцарію. Матч виявився вкрай напруженим — іспанці зуміли здолати суперника лише після основного часу на стадії вирішальних пенальті — 1:1(3).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?