Матч Казахстан — Україна. Де й коли дивитися гру відбору до ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Казахстан — Україна. Де й коли дивитися гру відбору до ЧС-2022

Матч Казахстан — Україна. Де й коли дивитися гру відбору до ЧС-2022
Джерело:  online.ua

Українська національна збірна проведе новий матч у відборі на Чемпіонат світу 2022 року - вже ввечері у середу, 1 вересня, футболісти вийдуть на поле проти збірної Казахстану.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, матч четвертого туру групового етапу європейської кваліфікації відбудеться в казахстанській столиці Нур-Султані. Прийматиме його “Астана-Арена” вже о 17:00 у згаданий день за київським часом.

Трансляцію вестимуть одразу два телеканали - “ТРК Україна” та “Футбол 1”.

Гра стане першою для нового виконувача обов’язків тренера Олександра Петракова. Його призначили на посаду після відставки Андрія Шевченка, який тренував команду останні кілька років, та довготривалих неузгодженостей.

Україна в кваліфікації на ЧС

Перший футбольний двобій відбору на ЧС-2022 між збірними країн відбувся за тренерської “каденції” Андрія Шевченка — 31 березня 2021 року. Він проходив на полі столичного НСК “Олімпійський”. Тоді жодна з національних команд не змогла здобути перемогу — матч завершився з рахунком 1:1.

Окрім України та Казахстану у групі D знаходяться національні команди Франції, Фінляндії, а також Боснії та Герцеговини. Лідером є саме французька збірна, яка здобула вже після трьох турів 7 балів - завдяки двом перемогам та нічій.

Другою йде Україна з 3 балами після приголомшливих 3 нічиїх. Казахстанська команда, яка провела лише два матчі, має один бал та знаходиться на останньому місці у групі.

Згідно з офіційним оголошенням Української асоціації футболу, вже вранці у понеділок, 30 серпня, збірна у повному складі вирушила до Нур-Султану.

“О 10.00 до столиці Казахстану вилетять 20 гравців, тренерський штаб та персонал збірної. Сьогодні ввечері до табору головної команди країни до готелю St. Regis прибудуть Роман Яремчук, Руслан Маліновський, Едуард Соболь, Ігор Харатін, Олександр Зубков і Тарас Качараба… Легіонери дістануться готелю після 10-ї вечора. До цього часу збірники встигнуть провести вечірнє тренування на штучному газоні в манежі Казахстанської федерації футболу”, - заявили в УАФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?