Матч Манчестер Юнайтед екстрено перенесли — відома причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Манчестер Юнайтед екстрено перенесли — відома причина

Матч Манчестер Юнайтед екстрено перенесли — відома причина
Джерело:  online.ua

ФК "Манчестер Юнайтед" підтвердив, що матч Прем’єр-ліги , який мав відбутися сьогодні, у вівторок 14 грудня о 19:30, перенесений і його проведуть в інший час. Причиною стало підтвердження COVID-19 через ПЛР-тести серед персоналу та гравців першої команди.

Джерело:  ФК Манчестер Юнайтед

Прийнято рішення закрити роботу першої команди в тренувальному комплексі Каррінгтона на 24 години, щоб мінімізувати ризик подальшого зараження, а особи, які мають позитивний результат, ізолюються відповідно до протоколів Прем’єр-ліги.

Враховуючи скасування тренувань і зрив у складі, а також cтан здоров’я гравців і персоналу на першому місці, клуб попросив перенести матч. Рада Прем'єр-ліги прийняла рішення відкласти матч на підставі вказівок медичних радників.

"Манчестер Юнайтед" шкодує про незручності, завдані "Брентфорду" і вболівальникам.

– заявили в клубі

Зазначимо, після 16 турів "Манчестер Юнайтед" отримав 27 очок і з таким результатом заняв п'яту сходинку в турнірній таблиці. Його суперник має трохи гірше становище. З 20 очками футболісти з західного Лондону займають лише 10 рядок.

Перенесення матчу "Тоттенхему" через COVID-19  

Нагадаємо, схожа ситуація зі скасуванням матчу сталась на початку грудня. Йдеться про перенесення на невизначений термін матчу лондонського "Тоттенхему" проти "Брайтона". "Тоттенхем" не зміг провести зустріч заключного туру групового турніру Ліги конференції проти «Ренна», зважаючи на це, цедля клубу як ніколи стала можливою технічна поразка і виліт із єврокубків.

У жовтні ми повідомляли, що португальська зірка футболу Кріштіану Роналду, який нещодавно повернувся у лави клубу “Манчестер Юнайтед”, став за підсумками вересневих матчів Англійської прем’єр-ліги найкращим гравцем турніру.

А кілька місяців раніше, в серпні Роналду пройшов медогляд для фіналізації свого трансферу з попереднього клубу — італійського “Ювентуса”. Попередньо відомо, що контракт розрахований на щонайменше два роки. А водночас підписанти передбачили можливість його продовження.

Перед зміною клубу Роналду довелось пройти процедуру отримання візи Великої Британії для можливості грати на полі за команду “червоних дияволів”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?