Матч Україна — Англія в 1/4 фіналу Євро-2020 покажуть просто неба в Києві
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Україна — Англія в 1/4 фіналу Євро-2020 покажуть просто неба в Києві

Матч Україна — Англія в 1/4 фіналу Євро-2020 покажуть просто неба в Києві
Джерело:  online.ua

Футбольне протистояння 1/ 4 фіналу Євро-2020 між збірними України та Англії знову транслюватимуть у самому центрі Києва просто неба для всіх вболівальників.

Джерело: ТРЦ Gulliver у Facebook

Згідно з оприлюдненими даними, це не єдиний матч, який показуватимуть біля Палацу Спорту в столиці ввечері у суботу, 3 липня.

“Матч почнеться о 22:00. Але перед цим грандіозним шоу, на вас чекає не менш запеклий матч “Чехія - Данія”. Футбольне свято почнеться о 19:00, тому чекаємо тебе на чесько-данському дербі. 3-го липня о 18:00, починаємо збиратись на Спортивній Площі біля метро Палац Спорту, щоб заряджати на перемогу”, - заявили у пресслужбі ТРЦ.

Попередній матч Швеція - Україна також транслювали аналогічним чином у центрі Києва - саме на зовнішніх поверхнях Gulliver.

Матч Україна - Англія

Команда під тренерством Андрія Шевченка вийде на поле “Стадіо Олімпіко” в італійському Риму о 22:00 за українським часом. Переможець стане однією з чотирьох команд, які гратимуть у півфіналі Євро-2020.

В цілому українська та англійська збірні зустрічалися на поле 7 разів. Чотири матчі відбулися під час стадії відбору на Чемпіонат світу, ще один пройшов у рамках чемпіонату Європи, а ще два були товариськими.

Англійський опонент здолав Україну в чотирьох матчах, а програв лише раз. Два поєдинки завершилися з нейтральним рахунком. Останній двобій Україна — Англія пройшов у відборі на ЧС-2014, коли обидва зіткнення були зіграні внічию — 1:1 та 0:0.

Україна та Англія на Євро-2020

Попереднім матчем для англійської національної команди стало протистояння з іншим фаворитом європейського турніру — Німеччиною. Утім, футболісти з Альбіону впевнено здолали німців з рахунком 2:0.

Українська збірна пробилася до 1/4 фіналу внаслідок перемоги над командою зі Швеції. Матч відбувся у шотландському Глазго напередодні у вівторок, 29 червня. Українська команда забила вирішальний гол на 120-й хвилині (екстра-тайм), що стало новим рекордом на Євро.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?