Матч Україна — Північна Ірландія. Де та коли дивитися підготовку до Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Україна — Північна Ірландія. Де та коли дивитися підготовку до Євро-2020

Матч Україна — Північна Ірландія. Де та коли дивитися підготовку до Євро-2020
Джерело:  online.ua

Українська національна збірна вже ввечері у четвер, 3 червня, проведе товариський матч проти Північної Ірландії, який стане частиною підготовки до протистоянь на Євро-2020.

Джерело: дані УАФ

Згідно з офіційним розкладом, початок матчу запланований на 21:00 у згаданий день. Трансляцію вестимуть на території України телеканали “Футбол 1”, а також “ТРК Україна”.

Прийматиме дружнє протистояння місто Дніпро зі стадіоном “Дніпро-Арена”.

Перший матч групового етапу Ліги націй для української національної команди запланований на 13 червня. Гратимуть підопічні головного тренера Андрія Шевченка проти Нідерландів, які є чинними чемпіонами європейського турніру.

Нещодавно Шевченко виступив з фінальним рішенням щодо офіційної заявки на перший матч Євро-2020. У склад збірної офіційно увійшли 26 футболістів, які спрямують на відповідну гру.

Ситуація в збірній Україні

Національна команда не вигравала жоден з 6 останніх матчів. Футболісти закінчили 4 останні гри буквально з однаковим рахунком 1:1.

В цілому Україна зустрічалася з Північною Ірландією 5 разів. Двічі виграли українці, один раз виграли ірландці, а ще один двобій приніс нічию.

Востаннє команди грали одна проти одної на попередньому національному турнірі Європи - Євро-2016. Тоді українська збірна зазнала поразки з рахунком 0:2 та втратила шанси на вихід з групового етапу.

На торішнє Євро Північна Ірландія не вийшла, тож останніми тижнями команда грає серію товариських матчів напередодні чемпіонату.

Україна на Євро-2020

Матчі української збірної проти опонентів на груповому етапі європейської першості заплановані за наступним графіком:

  • Нідерланди – Україна, 14.06 (22:00);

  • Україна – Північна Македонія, 18.06 (16:00);

  • Україна – Австрія, 22.06 (19:00).

Нещодавно українська команда провела кілька дружніх тренувальних зустрічей з різними командами, однак вони виявилися зовсім невидовищними та відзначилися низькою результативністю.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?