Мати стрільця із Казані розповіла про його останні слова
Категорія
Події
Дата публікації

Мати стрільця із Казані розповіла про його останні слова

Мати стрільця із Казані розповіла про його останні слова
Джерело:  online.ua

Мати стрільця із Казані Ільназа Галявієва стверджує, що нічого не знала про жорстокі наміри свого сина. Згідно з останніми офіційними даними, молодик убив 8 людей у місцевій гімназії.

Джерело: LIFE SHOT

Що розповіла мати казанського стрільця Ільназа Галявієва про свого сина

За словами жінки, вона бачила, як син приніс додому рушницю. Вона була проти, однак той почав погрожувати їй, заявивши "Не лізь, я буду полювати".

Мати визнає, що була в курсі, що син отримав ліцензію на зберігання зброї, однак навіть уявити не могла, що хлопець має намір влаштувати стрілянину в місцевій школі.

Що важливо розуміти, під час допиту затриманий Галявієв кричав, що у нього немає вже батьків і немає мами. Мовляв, він "від усіх відмовився".Російські журналісти розповідають, що мати Галявієва перебуває у стані шоку, додому її не пускають. У квартирі працюють сапери, оскільки молодик заявив, що вдома нібито заклав бомбу.Відомо, що напередодні жахливого злочину юнак придбав 350 патронів до рушниці у магазинах Казані: 200 в одному та 150 – в іншому. Це сталося 4 травня.Не можна також не звернути увагу на те, що хлопця не виявили відхилень, коли видавали довідку для отримання зброї. Цю інформацію підтвердила психіатр, яка видала Галявієву довідку на отримання зброї.За словами лікарки, вона відправила б юнака на розширене медичне обстеження, якби для цього з'явилися навіть найменші підстави. Адже зброя – це серйозно.Жінка також стверджує, що індивідуальних особливостей Ільназа вона не пам'ятає, оскільки щоденно на обстеження до неї приходить дуже багато людей.

"Наразі психіатриню все ще допитують російські правоохоронці. Слідчі вже вилучили у неї усі документи обстеження Галявієва", - йдеться в повідомленні.

Коротко про стрілянину у російській Казані

  • 11 травня озброєний 19-річний хлопець зайшов у гімназію №175 у Казані. Це був Ільназ Галявієв , випускник цього навчального закладу.

  • Молодик влаштував стрілянину всередині будівлі. Згідно з останніми даними, загинули 7 дітей та молода вчителька  англійської мови – їй було 25 років. 21 людина отримала поранення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?