Майк Тайсон хоче допомогти Джошуа підготуватись до бою з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Майк Тайсон хоче допомогти Джошуа підготуватись до бою з Усиком

Майк Тайсон хоче допомогти Джошуа підготуватись до бою з Усиком
Джерело:  online.ua

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі, американець Майк Тайсон висловив бажання допомогти британцю Джошуа у підготовці до бою з Олександром Усиком. Легендарний спортсмен заявив, що для нього буде великою честю розкрити потенціал свого ймовірного підопічного. "Залізний Майк" переконаний, що його колега-важковаговик має всі шанси влаштувати реванш українцю.

Джерело: ES NEWS

Бій заплановано на весну наступного року, і досвідчений ексчемпіон порадив Ентоні Джошуа не впадати у відчай та психологічно налаштувати себе на вдалий поєдинок. Він переконаний, що чемпіонські пояси, які після Усик відібрав після останнього поєдинку, треба повертати.

“Допомагати один одному – це чудово. У Ентоні величезний потенціал, йому не варто впадати в депресію після невдачі. Це рівноцінно і для Деонтея Уайлдера – не варто закриватися від світу, коли справи йдуть не так добре», – сказав Тайсон.

Нагадаємо, 25 вересня український боксер Олександр Усик здобув перемогу над чемпіоном світу у надважкій вазі Ентоні Джошуа. Останній не може ніяк змиритися зі своїм програшем і заявив, що хоче провести новий поєдинок, під час якого планує взяти реванш.

Джошуа втратив раніше притаманний йому «інстинкт убивці»

Думку з приводу шансів Джошуа перемогти висловили деякі відомі боксери. Зокрема, ексчемпіон світу Тімоті Бредлі вважає, що Усик програє в реванші Ентоні Джошуа у тому випадку, якщо британець вийде у ринг таким, яким він був під час бою з Володимиром Кличком.

Також Бредлі заявляє, що, за його особистими спостереженнями, Джошуа втратив раніше притаманний йому «інстинкт убивці». Американець вважає, що єдиний спосіб для Джошуа щось змінити, це поговорити із самим собою.

«Джошуа має сказати собі: «Гей, як ти хочеш, щоб тебе запам'ятали? Ти хочеш, щоб остання думка людей про тебе була такою? Де той хлопець, який бився із Кличком? Де він?», – заявив Тімоті.

Бредлі також зауважує, що, на його думку, в двобої з Усиком Джошуа дуже боявся пропустити відповідь.

«Еджей не бив. Усик - дрібніший хлопець, він може різко вдарити, але Джошуа необхідно діяти з позиції більшого бійця. Здавалося, що він великий хлопець із ментальністю маленького», – додав американський екс-чемпіон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?