Майка Тайсона приголомшила реакція Джошуа на поразку від Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Майка Тайсона приголомшила реакція Джошуа на поразку від Усика

Майка Тайсона приголомшила реакція Джошуа на поразку від Усика
Джерело:  online.ua

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Майк Тайсон прокоментував поєдинок чемпіона WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі Олександра Усика (19-0, 13 КО) та британського боксера Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО). Тайсон зізнався, що його шокувала поведінка британця після завершення бою.

Джерело: Твіттер-сторінка Майка Тайсона

Тайсон пояснив, чому його приголомшила реакція Джошуа на поразку 

За словами легендарного боксера, він приємно здивований поведінкою Джошуа, який вміє гідно сприймати свої поразки.

"Ще раз подивився бій Джошуа і Усика. Перше, що мені впало в очі після бою, це як вони ставляться один до одного – це заслуговує на похвалу. Мені подобається, як Джошуа справляється з поразками – завжди тримається максимально достойно",– написав Майк Тайсон.

"Не секрет, що іноді всередині мене прокидається маленький Хейтер, але я був шокований від того, яку зразкову поведінку вони демонстрували після завершення бою. Думаю, що того вечора кожен із бійців здобув перемогу, на мій погляд", – додав легендарний боксер.

Що відопо про бій Усик — Джошуа

У ніч на неділю, 26 вересня, у протистоянні в Лондоні українського боксера Олександра Усика і британця Ентоні Джошуа переміг Усик і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Усик втретє бився у суперважкій вазі і вперше боксував за титул чемпіона світу, британець ж захищав свої титули. Український боксер переміг в поєдинку за оцінками суддів. Рішення суддів – 117-112, 116-112, 115-113.

Вже на початку наступного року очікується бій-реванш, який передбачено контрактом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?