Медовий місяць в Україні — Київ відреагував на неочікувану заяву Моргенштерна
Категорія
Україна
Дата публікації

Медовий місяць в Україні — Київ відреагував на неочікувану заяву Моргенштерна

Медовий місяць в Україні — Київ відреагував на неочікувану заяву Моргенштерна
Джерело:  online.ua

Ввечері 9 липня скандальний російський репер Алішер Моргенштерн неочікувано для всіх заявив, що разом зі своєю нареченою Діларою знаходиться в Україні. Що цікаво, у Державній прикордонній службі не підтвердили й не спростували цю інформацію. Першим ситуацію прокоментував речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

Джерело: "УП"

У ДПСУ прокоментували заяву Моргенштерна про приїзд в Україну

"Я не радив би сприймати слова і відео окремих постатей, де вони говорять про перебування в Україні як доконаний факт, що вони перебувають на території України", - заявив Андрій Демченко.

За словами речника ДПСУ, він наразі не може підтвердити чи спростувати факт перебування Моргенштерна в нашій країні, адже дані про перетин кордону третіми особами розголошувати заборонено.

Чиновник звернув увагу на те, що прикордонники діють в межах наданих їм повноважень при пропуску громадян через державний кордон.

Згідно з даними українських журналістів, Моргенштерн поки не перетинав кордон України.

Як уже згадувалося раніше, ввечері 9 липня російський репер виклав своїй Instagram-сторінці відео, де разом із нареченою Діларою стоїть на полі серед соняшників і говорить: "Медовий місяць продовжується, ми в Україні".

Також варто нагадати, що 17 червня стало відомо, що Моргенштерн позивається до СБУ через заборону в’їжджати в Україну.

СБУ прокоментувала позов репера й повідомила, що готова захищати свою позицію у суді.

ОАСК відкрив провадження у справі за позовом Моргенштерна до Служби безпеки щодо внесення його до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Найгучніші скандали навколо Моргенштерна

Не так давно одіозний репер Моргенштерн виконував пісню “Путин – молодец”, в якій вихваляв російського диктатора.
Також усім запам’ятався його скандальний виступ в Одесі 8 грудня 2019 року. Він відбувся у період жалоби, який оголосили в місті через трагедію в Одеському коледжі — пожежу, яка забрала життя 16 громадян. Репер на сцені назвав усі заходи “******* показухою”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?