Медведчука планують обміняти на бійців із Азовсталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Медведчука планують обміняти на бійців із Азовсталі

Медведчука планують обміняти на бійців із Азовсталі
Джерело:  online.ua

Радник голови МВС Віктор Андрусів повідомив, що Україна веде переговори щодо обміну проросійського політика Віктора Медведчука, звинувачованого у державній зраді, на українських захисників з Маріуполя, що перебувають у полоні армії РФ.

Джерело: Telegram-сторінка Віктора Андрусіва

Медведчука можуть обміняти на захисників Маріуполя

Сьогодні Медведчук повідомив нам те, що ми і так знали з його плівок. І про трубу, яку Порошенко вважав компенсацією за втрачений бізнес в Криму, і про схеми на вугіллі, коли вся країна гуділа про "Роттердам+". Насправді, зараз ведуться активні переговори про обмін Медведчука на наших героїв "Азовсталі". Тому він вирішив внести ясність в цю ганебну історію про те, як Порошенко заробляв на війні, - заявив Андрусів.

Фото - https://www.facebook.com/kozatskydima

За словами члена комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федіра Веніславського, свідчення Медведчука є підставою для виклику на допит відповідних осіб ліше за наявності відповідних доказів слів екс-нардепа.

Свідчення, які дає Медведчук, це є свідчення особи, яка підозрюється у вчиненні важких злочинів, є лише одним із різновидів доказів у кримінальному провадженні. Якщо у органів досудового розслідування є інші докази, або інші фактичні дані, які доводять те, що говорить Медведчук, то наступний крок - це щонайменше допит тих осіб, які були задіяні в незаконних схемах, - зазначив Веніславський.

А далі, за його словами, вже будуть органи досудового розслідування вирішувати є чи немає підстав для оголошення підозр для інших фігурантів цього процесу чи ні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?