Медведєв опублікував статтю з критикою і образами на адресу України
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв опублікував статтю з критикою і образами на адресу України

Медведєв опублікував статтю з критикою і образами на адресу України
Джерело:  online.ua

Заступник голови РНБО, колишній президент та прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв заявив, що з чинною українською владою Москві немає сенсу домовлятися, тому варто чекати приходу наступної влади. Про це він написав у своїй статті “Чому безглузді контакти з нинішнім українським керівництвом”.

Джерело: “Коммерсант”.

Один з ключових російських політиків зненацька вирішив присвятити статтю Україні. В його матеріалі - низка агресивних випадів на адресу України та української влади, маніпуляцій і навіть відвертої брехні.

Статтю опублікувало російське видання “Коммерсант”. При цьому було зазначено, що "публікує її в авторській редакції". Поки що офіційний Київ ніяк не відреагував на образливий і маніпулятивний матеріал.

Медведєв висловився про Зеленського

Російський політик у своїй статті пише, що українські керівники - "люди, що не мають жодної стійкої самоідентифікації. Нещасні люди".

Він зазначає, що президент України Володимир Зеленський, людина "з певним етнічним корінням", яка розмовляла російською та заробляла, в тому числі в Росії, ставши президентом, "повністю змінив політичну і моральну орієнтацію".

"Почав ревно служити найбільш оскаженілим націоналістичним силам України. Можна тільки уявити, наскільки огидно йому було зробити таке моральне "сальто-мортале". Це нагадує божевільну ситуацію, коли представники єврейської інтелігенції у нацистській Німеччині з ідейних причин попросилися б на службу в СС" - обурюється Медведєв.

Експрезидент Росії агресивно висловився і про діяльність Зеленського. Він написав, що через це в Україні з'являються "ублюдочні документи", на кшталт закону про корінні народи, "дебільні Кримські платформи" та моляться "за блаженну пам'ять терористів та юдофобів Бандери та Шухевича".

"Йому (Зеленському - Ред.) відверто гидко потурати цим настроям, вся історія його життя, життя його родини повстає проти такої мерзоти. Нормальна, порядна людина просто не змогла б цього робити. Але, на жаль, треба. Інакше розмажуть мізки по стінах", - пише Медведєв.

Медведєв звинуватив Захід в керівництві Україною

“Країна знаходиться під прямим іноземним управлінням. Причому управління це набагато жорсткіше, ніж взаємодія СРСР з окремими соціалістичними країнами в певний період… На Україні ж залежність повна - від грошових вливань в їх економіку (подачки з боку США і ЄС) до прямого керівництва українськими спецслужбами (з боку їхніх американських патронів)”, - заявив політик.

У такій ситуації, на думку представника російського РНБО, домовлятися з українською владою для Росії неможливо.

"А нам з васалами справу мати немає сенсу. Справи треба вести з сюзереном", - пише Медведєв.

Також росіянин висловив свою теорію, що США нібито використовують нашу країну для тотального стримування РФ.

"Надії на членство в НАТО і Євросоюзі так само ефемерні з цілком очевидних причин. Сама Україна не має ніякої цінності на лінії прямого протистояння західних сил (у тому числі потенційно військового) з нашою країною. Дурнів боротися за Україну немає”, - зазначив політик.

Насамкінець він пропонує дочекатися, доки в Україні з'явиться "нормальна" влада.

"Росія вміє чекати, ми люди терплячі", - додав експрезидент.

Читайте також:

  • У парламентах ЄС з'являться групи підтримки «Кримської платформи».

  • Експерт розповів, як Росія може обійти європейське законодавство для запуску “Північного потоку-2”.

  • В розслідуванні Pandora Papers розповіли про коханку та найкращого друга Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?