В розслідуванні Pandora Papers розповіли про коханку та найкращого друга Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

В розслідуванні Pandora Papers розповіли про коханку та найкращого друга Путіна

В розслідуванні Pandora Papers розповіли про коханку та найкращого друга Путіна
Джерело:  online.ua

Багатьох здивував той факт, що в глобальному розслідуванні міжнародного консорціуму журналістів, яке отримало назву Pandora Papers, відсутнє ім'я очільника Кремля Володимира Путіна. Проте, як помітили експерти, у документах є люди з його оточення, зокрема – коханка та найкращий друг.

Джерело: BBC

В Pandora Papers викрили коханку та найкращого друга Путіна

В розслідуванні згадується про нині покійного Петроа Колбіна – найкращого друга дитинства Путіна. Не забули також журналісти розповісти й про коханку російського президента.

З документів Pandora Papers можна зробити висновок, що частина майна президента Росії захована в Монако. Журналісти виявили зв'язок між апартаментами "близької подруги Путіна" Світлани Кривоногих у Монако з компанією, де обслуговувалися інші "друзі Путіна" Геннадій Тимченко та Петро Колбін. Всі троє вважаються людьми, що у різний час мали дуже близькі зв'язки з Путіним", - пише видання.

В розслідування йдеться про те, що розкішні апартаменти в Монако з видом на гавань належать саме коханці Путіна. Вони були придбані ще 18 років тому за 3,6 мільйона доларів - це квартира, яка знаходиться в житловому комплексі Monte Carlo Star неподалік казино Monte Carlo.

"Рік тому російське видання "Проєкт", яке Кремль визнав небажаною організацією і заборонив, називало Кривоногих матір'ю дочки Путіна, яка нібито народилася у 2003 році. Речник Путіна Дмитро Пєсков на запитання про Кривоногих неодноразово відповідав, що ніколи не чув про таку жінку", - сказано в повідомленні.

Окрім того, вдалося дізнатися, що справами Кривоногих у Монако займалася компанія Moores Rowland. Варто звернути увагу на те, що її клієнтами також були Тимченко й Колбін. Що важливо розуміти, кожен з них знаходився під американськими санкціями як представники найближчого оточення російського президента.

Юристи та представники Тимченко продовжують стверджувати, що їхній клієнт ніколи не порушував закон, а керівництво Moores Rowland заявило журналістам, що дуже ретельно проводить оцінку нових клієнтів і завжди діє в рамках встановлених правил.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?