Медведєв погрожує світу ядерною війною через постачання зброї Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв погрожує світу ядерною війною через постачання зброї Україні

Медведєв погрожує світу ядерною війною через постачання зброї Україні
Джерело:  online.ua

Колишній російський президент та чинний заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв почав публічно погрожувати, що накачування країнами НАТО України зброєю підвищують можливість переходу в повноцінну ядерну війну.

Джерело: Телеграм-сторінка Дмитра Медведєва

У Путіна знову заговорили про ризик ядерної війни

Поплічник російського диктатора почав скаржитися, світові лідери поширюють тезу про те, що Росія лякає світ ядерним конфліктом.

В умовах розв'язаної західними країнами proxy war з Росією хочу гранично ясно ще раз артикулювати й так очевидні всім розумним людям речі:

  1. Накачування країнами НАТО України зброєю, підготовка її військ до використання західної техніки, відправлення найманців та проведення навчань країн Альянсу біля наших кордонів підвищують ймовірність прямого та відкритого конфлікту НАТО з Росією.

  2. Такий конфлікт завжди має ризик переходу в повноцінну ядерну війну, - написав Дмитро Медведєв.

За його словами, це буде "катастрофічним для всіх сценарієм".

Фото - скриншот

Окрім того, колишній преидент РФ цинічно порадив світовим лідерам "думати про наслідки і не захлинутися слиною у русофобії".

Зазначимо, що на переконання глави національної розвідки США Евріл Гейнс, господар Кремля Володимир Путін дійсно може застосувати тактичну ядерну зброю на території України, якщо провал його армії в Україні неможливо буде приховати.

Однак поки влада США не фіксує чітких ознак підготовки Москви до ядерного удару.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?