Медведєв відзначився істеричною заявою на річницю вторгнення Росії в Грузію
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв відзначився істеричною заявою на річницю вторгнення Росії в Грузію

Медведєв відзначився істеричною заявою на річницю вторгнення Росії в Грузію
Джерело:  online.ua

Заступник глави Радбезу РФ та колишній російський президент Дмитро Медведєв відзначився черговою істеричною заявою до річниці злочинного вторгнення кремлівської армії до Грузії.

Джерело: Telegram  Медведєва

 Медведєв виправдовує агресію проти Грузії і марить перемогою в Україні 

Скандальний представник Кремля, відомий своїми скаженими та зухвалими заявами, назвав експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі "недоумком" і почав виправдовувати агресію Росії проти Грузії.

Рівно 15 років тому Росія рішуче відповіла на підлу атаку на Цхінвал, дала жорстку відсіч агресору. За спиною недоумка Саакашвілі стояв колективний захід, який вже тоді прагнув розгойдати ситуацію в безпосередній близькості від кордонів Росії. Наші збройні сили за п'ять днів швидко і жорстко покарали спостерігачів націоналістів. Захистили від ворога наших людей, які жили в Абхазії та Південній Осетії. Дали новим державам можливість розвиватися за підтримки Росії, - цинічно заявив Медведєв.

За його словами, нібито США не мали достатнього досвіду для протистояння армії РФ і кремлівська окупаційна армія також здобуде перемогу над НАТО в Україні.

Як і в серпні 2008 року, наші вороги будуть розчавлені, а Росія доб'ється миру на своїх умовах. Перемога буде за нами! - заявив  Медведєв.

США планують притягнути Росію до відповідальності за агресію проти Грузії 

Сполучені Штати Америки хочуть притягнути Росію до відповідальності за агресію проти Грузії в 2008 році і невиконання угоди про виведення військ з її території.

Державний секретар США Ентоні Блінкен з нагоди 15-ї річниці від початку агресії проти Грузії заявив, що народ Грузії постраждав "від наслідків зневаги Росії до міжнародного права та бажання домінувати над своїми сусідами".

Він зазначив, що США "сповнені рішучості" притягнути РФ до відповідальності за невиконання угоди про припинення вогню із шести пунктів від 2008 року, яка передбачала виведення військ на позиції, що передували вторгненню.

Також РФ має відмовитись від визнання так званої незалежності грузинських регіонів - Абхазії та Південної Осетії, щоб внутрішньо переміщенні особи змогли безпечно повернутися додому.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?