На Заході стурбовані новим планом Путіна у війні проти України — CNN
Категорія
Політика
Дата публікації

На Заході стурбовані новим планом Путіна у війні проти України — CNN

На Заході стурбовані новим планом Путіна у війні проти України — CNN
Джерело:  online.ua

Високопосадовці зі США та ЄС стурбовані планами кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна продовжувати війну проти України, очікуючі на зміну ситуації після президентських виборів в США у наступному році, які можуть вплинути на військову підтримку Вашингтоном Києва.

Джерело:  CNN

Путін сподівається на припинення військової підтримки України після виборів в США  

На думку західних високопосадовців, Путін розраховує, що нинішній президент США Джо Байден не переможе на виборах у наступному році і нова адміністрація скоротить військову і політичну підтримку України, давши Кремлю шанс тиснути і на переговорах просувати свій порядок денний.

За словами одного з американських високопосадовців, наразі не має ніяких сумнівів у тому, що кремлівський диктатор планує протриматись до виборів в США.

Путін знає, що Трамп йому допоможе. Як і українці, і наші європейські партнери. І хоча ми не бачили нічого прямого щодо цього, я вважаю, що всі так думають, - зазначив один із співрозмовників журналістів, який має доступ до розвідданих.

За словами одного з європейських дипломатів, розрахунок Путіна протягнути війну проти України до виборів у США у наступному році є цілком реальним.

Як вибори в США вплинуть на ситуацію в Україні

У США поки що немає чітких даних про те, що думає Путін, і чи навмисно він затягує війну в надії на перемогу Дональда Трампа або республіканців на президентських виборах.

Однак вибори наступного року залишаються ключовим фактором, який, на думку провідних західних фахівців у галузі національної безпеки, розвідки та дипломатії, вплине на рішення Путіна в Україні, що ще більше знижує ймовірність того, що війна буде вирішена до кінця наступного року.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?