Меган Маркл і принц Гаррі стали батьками вдруге
Категорія
Світ
Дата публікації

Меган Маркл і принц Гаррі стали батьками вдруге

Меган Маркл і принц Гаррі стали батьками вдруге
Джерело:  online.ua

Онук британської королеви принц Гаррі став батьком у другий раз - його дружина Меган Маркл народила доньку, яка стала одинадцятою правнучкою Єлизавети II. Дівчинку назвали Лілібет "Лілі" Діана Маунтбеттен-Віндзор, на честь принцеси Діани та Єлизавети II - Лілібет монархиню називали близькі у дитинстві.

Джерело: офіційний Instagram королівської сім'ї

"Вітаємо герцога і герцогиню Сассекських з народженням Лілібет Діани! Королева, принц Уельський і герцогиня Корнуольська, а також герцог і герцогиня Кембриджські в захваті від цієї новини. Лілібет - одинадцята правнучка Її Величності", - привітала королівська сім'я принца Гаррі і Меган Маркл з народженням дочки.

Свої привітання члени королівської сім'ї доповнили знаковими для Меган Маркл і принца Гаррі фото - знімками з їх весілля і світлинами з первістком Арчі.

Меган Маркл народила дочку - подробиці 

Представники герцога і герцогині Сассекських розповіли, що Меган Маркл народила дочку 4 червня об 11:40 ранку в американській лікарні Санта-Барбара Котедж. На даний момент щаслива мама і новонароджена дівчинка вже перебувають вдома.

"Лілі названа в честь її прабабусі, Її Величності Королеви, чиє сімейне прізвисько - Лілібет. Друге ж ім'я, Діана, було вибрано на честь її покійної бабусі, принцеси Уельської", - йдеться в заяві Меган Маркл і принца Гаррі.

Одинадцята правнучка королеви стала восьмою в черзі на престол після свого діда Чарльза, дядька Вільяма, його трьох дітей Джорджа, Шарлотти та Луї, свого батька Гаррі і старшого брата Арчі. До речі, народження Лілібет в США зробило її самою високопоставленою особою королівської крові в династії, яка народилася за кордоном. Дочка Меган Маркл і принца Гаррі отримала громадянство США, а значить потенційно може стати американським президентом, зберігаючи свою чергу на британський трон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?