Принц Гаррі розсекретив перше слово сина Арчі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Принц Гаррі розсекретив перше слово сина Арчі

Принц Гаррі розсекретив перше слово сина Арчі
Джерело:  online.ua

Під час свого нового інтерв'ю принц Гаррі розповів про своє сімейне життя з Меган Маркл. За словами герцога Сасекського, одним з перших слів його сина було слово - "бабуся".

Джерело: People

Нещодавно принц Гаррі та Опра Вінфрі розпочали спільну роботу над проєктом "Я, якого ви не бачите" (The Me You Can not See), презентація якого вібулася 21 травня. У ньому брали участь чимало голлівудських зірок, зокрема, й сам принц Гаррі відверто розповів про своє життя.

Принц Гаррі розповів про перші слова сина

За словами герцога Сасекського, одним з перших слів його та Меган Маркл первістка стало слово "бабуся", маючи на увазі принцесу Діану. Принц Гаррі розповів, що її світлин висять у дитячій кімнаті Арчі в сімейному маєтку.

"Я повісив її фото в дитячій. Одним з перших слів, які він виголосив, було слово "бабуся". Бабуся Діана. Це дуже мило, але водночас це змушує мене сумувати, тому що вона повинна була б бути тут", – поділився своїми переживаннями принц Гаррі.

Він також уточнив, що найпершим словом Арчі було – "крокодил". Принц Гаррі звернув увагу на те, що його син у 2-річному віці вже говорить невеликими фразами та співає пісні.

За словами чоловіка, він дуже шкодує про те, що його мама не побачилась з Меган Маркл і не може бути поряд з Арчі. Та чоловік сподівається, що принцеса Діана мала б ним пишатися.

"Я живу тим життям, яким вона сама хотіла б жити, і тим життям, яке вона хотіла б для нас. Я знаю не тільки те, що вона неймовірно пишалася б мною, а й те, що саме вона допомогла мені опинитися там, де я зараз. Я ніколи не відчував її присутності так сильно, як за останній рік", - наголосив принц Гаррі.

Варто зазначити, що нещодавно чоловік розказав, як пережив смерть матері. Через втрату він почав вживати наркотики та пити алкоголь, а також страждав від панічних атак.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?