Опра Вінфрі зробила відверте зізнання про скандальне інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі
Категорія
Світ
Дата публікації

Опра Вінфрі зробила відверте зізнання про скандальне інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі

Опра Вінфрі зробила відверте зізнання про скандальне інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі
Джерело:  online.ua

Впливова телеведуча Опра Вінфрі вперше прокоментувала інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі, яке викликало серйозний скандал в британській королівській родині. Журналістка зізналася, що звинувачення Меган Маркл в расизмі стали для неї сюрпризом. Опра каже, що навіть не розраховувала, що інтерв'ю вийде настільки відвертим і була здивована зізнаннями Меган.

Джерело: Dailymail

Телеведуча розповіла, що до інтерв'ю вона зв'язувалася з Меган і Гаррі, щоб заздалегідь обговорити питання і теми майбутньої розмови. За словами Вінфрі, вона наполягала на попередній зустрічі з герцогом і герцогинею Сассекськими, але вона так і не відбулася. У телефонному режимі та в листуванні Меган Маркл і принц Гаррі дали зрозуміти Опрі, що хочуть правди. При цьому Опра Вінфрі каже, що навіть не розраховувала на такі приголомшливі та зухвалі заяви членів королівської сім'ї.

Журналістка стверджує, вона пережила справжній шок, коли Меган заговорила про прояви расизму в королівській родині.

"Я така: Що? Ти куди йдеш? Якщо йдеш, то йди тоді до кінця", - згадала подробиці інтерв'ю Вінфрі.

Телезірка при цьому підкреслила інтерв'ю мало колосальну популярність не тільки через звинувачення Меган Маркл і принца Гаррі на адресу членів королівської сім'ї, а й тому що "немає ще когось, хто міг бути такими ж відвертими і в той же час уразливими, як Меган і Гаррі".

У чому звинуватила Меган Маркл королівську сім'ю в інтерв'ю Опрі Вінфрі

Інтерв'ю, яке 39-річна Меган Маркл і 36-річний принц Гаррі дали Опрі Вінфрі, стало одне з найскандальніших в історії британської королівської сім'ї. Герцоги Сассекські в ньому зізналися, що конфліктували з родичами, та й взагалі жили в постійному стресі - у Меган навіть з'являлися суїцидальні думки.

Але найбільш резонанснимстало звинувачення в расизмі. Меган Маркл заявила, що королівська сім'я була стурбована кольором шкіри її майбутньої дитини - сина Арчі, через що йому "не хотіли давати титул і охорону" в зв'язку з "розмовами про те, наскільки темною може бути його шкіра".

Принц Гаррі при цьому назвав своє життя в королівській родині "пасткою", що нібито усвідомив це після одруження. Гаррі також повідомив, що після рішення про відмову від королівських обов'язків перестав спілкуватися зі своїм батьком принцом Чарльзом, який припинив його фінансову підтримку після від'їзду подружжя Сассекських з Великої Британії.

Під час недавнього візиту в Лондон на похорон принца Філіпа принц Гаррі зіткнувся з холодним прийомом з боку родичів і навіть тет-а-тет не зміг з'ясувати з ними відносини.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?