Меган Маркл таємно розмовляла з Єлизаветою II
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Маркл таємно розмовляла з Єлизаветою II

Меган Маркл таємно розмовляла з Єлизаветою II
Джерело:  online.ua

Попри чималу кількість чуток про ворожнечу між Меган Маркл, принцом Гаррі та королівською родиною, у скрутний період вони вирішили забути про усі сварки й непорозуміння й нарешті об'єднатися. Згідно з даними журналістів, поки королева Єлизавета II оплакувала смерть свого чоловіка принца Філіпа, по відеозв'язку її підтримувала Меган Маркл.

Джерело: People

Що відомо про таємну розмову Меган Маркл та Єлизавети ІІ

Інсайдери видання розповідають,що Меган Маркл вирішила таємно порозмовляти із британською королевою за допомогою онлайн-зв'язку.

Разом з жінкою був її син Арчі, якого королева не бачила наживо ще з осені 2019-го року, коли відвезла його у США до матері. Журналістам не вдалося поки дізнатися, чи був принці Гаррі учасником цієї бесіди.

Меган Маркл щодня зідзвонювалася з Гаррі, поки той був у Великій Британії з 11 по 20 квітня. Туди він вперше за рік прилетів, аби вшанувати пам'ять свого дідуся принца Філіпа, який помер 9 квітня. На похороні Гаррі вперше за рік також побачили у складі всієї королівської сім'ї. Дружина принца знала, що поїздка до Британії для Гаррі буде складною, тому Меган всіляко намагалася його підтримувати", - йдеться в повідомленні видання.

Чому Меган Маркл не була на похороні принца Філіпа

Ні для кого не секрета, що на похорон принца Філіпа у Лондон полетів лише принц Гаррі. Його дружина Меган Маркл вирішила все-таки залишитися у Монтесіто, США, оскільки лікар їй заборонив подорожувати на великі відстані у зв'язку з вагітністю.

"Меган знайшла спосіб, як висловити свій жаль з приводу втрати дідуся чоловіка. Вона передала королівській сім'ї особливий вінок, який складався із символічних квітів, а також записку зі співчуттями. Вінок розмістили поруч з іншими в каплиці Святого Георгія під час панахиди", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?