Мені подобається. Трамп відреагував на заяву Путіна щодо варіанту завершення війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Мені подобається. Трамп відреагував на заяву Путіна щодо варіанту завершення війни

Мені подобається. Трамп відреагував на заяву Путіна щодо варіанту завершення війни
Джерело:  online.ua

За словами колишнього президента США Дональда Трампа, йому "сподобалась" схвальна оцінка його плану завершення війни РФ проти України з боку російського диктатора Володимира Путіна.

Джерело:  NBC News

Трампу сподобалася заява Путіна щодо завершення війни

Дональд Трамп дуже багато разів повторював, що в разі переобрання у 2024 році вирішить війну Росії проти України "за 24 години", однак не хоче розповідати, як саме, щоб не "втратити всі свої козирі".

Нещодавно у колишнього американського лідера поцікавилися, як він ставиться до слів очільника Кремля, якого "не може не тішити" прагнення Трампа вирішити війну проти України.

Мені подобається, що він це сказав, тому що це означає, що я кажу правду...Я б запросив його (Путіна. – Ред.) у кімнату, я б запросив Зеленського в кімнату. Потім я зібрав би їх разом і домовився б про угоду. Я б уклав угоду. Було б набагато простіше, якби все почалося раніше, – заявив колишній президент США.

Ба більше, Дональд Трамп цинічно продовжує запевняти, що протягом чотирьох років свого президентства стримував РФ від повномасштабного вторгнення в Україну.

Також він безсоромо збрехав, що у початку війни винний чинний американський лідер Джо Байден.

Не було нікого жорсткішого за мене у відносинах з Росією. І все ж я знайшов спільну мову з Путіним. Дозвольте мені сказати вам, я дуже добре з ним ладнав. І це добре, а не погано. У нього 1700 ядерних ракет, як і у нас. Але ж це добре. Ладнати з ним – це добре, – додав скандальний політик.

 Що ще Трамп говорив про диктатора Путіна

Не можна також не згадати про те, що нещодавно колишній президент США відмовився назвати диктатора Путіна воєнним злочинцем попри ордер на арешт Путіна Міжнародного кримінального суду.

Якщо ви скажете, що він (президент Путін. – Ред.) воєнний злочинець, буде набагато складніше укласти угоду, щоб зупинити це (війну. – Ред.). Якщо він буде воєнним злочинцем, люди захочуть схопити його і стратити, він буде боротися набагато жорсткіше, ніж за інших обставин", – озвучив свою абсурдну думку Трамп.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?