Мережа в захваті від трейлера нового Бетмена з Робертом Паттінсоном
Категорія
Культура
Дата публікації

Мережа в захваті від трейлера нового Бетмена з Робертом Паттінсоном

Мережа в захваті від трейлера нового Бетмена з Робертом Паттінсоном
Джерело:  online.ua

Студія Warner Bros представила трейлер нового фільму про Бетмена і Жінку-Кішку. Головну роль виконує Роберт Паттінсон, Зої Кравіц стане його супутницею. Режисер нової частини — Метт Рівз. 

Джерело: YouTube  Warner Bros. Pictures

На цей раз мільярдер-затворник Бетмен береться за розслідування ще однієї детективної історії, пов'язаної зі злочинним світом Ґотема. Таємничі зникнення людей продовжуються, тим часом на його шляху постає деяка Селіна Кайл, з якою Брюс Уейн намагається побудувати романтичні відносини.

Трейлер побіжно розкриває деталі сценарію, Уейн невтомно шукає підказки для розв'язання змови лиходіїв, кожен з яких має всі підстави для того, щоб стати основним підозрюваним.

Герой також стикається з Загадочником, серійним вбивцею, який полює на елітну владу Готема. У трейлері показали також кілька фрагментів екшен-сцен, зокрема, як Бетмен відбивається від бандитів та женеться за Пінгвіном.

Прем’єра має відбутися в Штатах 4 березня 2022 року, дати прем'єр в інших країнах наразі невідомі.

Бетмен як персонаж коміксів

Batman, «людина-кажан» початково з'явився на сторінках «Detective Comics» у травні 1939 року. Автором перших коміксів став художник Боб Кейн, він надихнувся творами письменника Білла Фінґера.

Вже понад 80 років поряд із Суперменом, Бетмена вважають одним з найбільш відомих у світі персонажів коміксів.

Цікаво, що донедавна ключовим творцем персонажа вважали згаданого художника, але багаторічні дослідження, які завершилися в 2015 році увінчалися тим, що авторство передали Біллу Фінґеру, а вклад Кейна визнали лише побіжним.

В описі про формування особливостей персонажа йдеться про його особисту історію, яка сприяла формуванню загостреного відчуття справедливості:

Брюс Вейн — син доктора Томаса Вейна і його дружини Марти. Хлопчик зростав у благополучній, респектабельній обстановці. Але щасливе дитинство Брюса закінчилося, коли на його очах батьків застрелив вуличний грабіжник. Брюс важко переніс їхню загибель і присягнувся, що зробить усе можливе для того, щоб більше ніхто не пережив подібне страхіття. Найбільшою його мрією життя було помститися усьому кримінальному світові.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?