Мережу сколихнув новий повноцінний трейлер фільму Матриця 4: Воскресіння зі старими героями
Категорія
Культура
Дата публікації

Мережу сколихнув новий повноцінний трейлер фільму Матриця 4: Воскресіння зі старими героями

Мережу сколихнув новий повноцінний трейлер фільму Матриця 4: Воскресіння зі старими героями
Джерело:  online.ua

Кінокомпанія Warner Bros. оприлюднила у четвер, 9 вересня, новий повноцінний трейлер довгоочікуваного фільму “Матриця: Воскресіння”, яким автори планують повернути на великі екрани відповідну франшизу.

Джерело: ONLINE.UA

Згідно з уточненими даними, цей трейлер раніше продемонстрували на закритому показі.

В цілому, згідно з оприлюдненим роликом, сюжет нової стрічки нагадує найперший фільм, в якиму герой Рівза гадки не має про те, який світ насправді та нічого не знає про існування, відповідно, матриці. Він ходить до фахівця, з яким обговорює власні страшні сни.

Утім, різниця з оригіналу полягає в тому, що Трініті також нічого не знає, а інформує їх обох про все той самий Морфеус зі своїми синьою та червоною таблетками.

Перші тизери Матриці 4

Перші кадри з нового фільму можна було побачити завдяки Warner Bros. ще напередодні, однак опубліковані вони були вкрай цікавим способом.

Побачити тизерні кадри можна на офіційному сайті фільму “Матриця” - для цього саме там необхідно “вибрати” червону або синю таблетку.

Залежно від вибору глядач побачить один з варіантів тизера. Відео генеруються для кожного користувача окремо, всього для сайту створили 180 тисяч тизерів. Деякі з них відрізняються тільки окремими кадрами.
Warner Bros. оновила сайт WhatIsTheMatrix.com, запущений разом з першим фільмом в 1999 році, вперше з 2018 року.

Зрив прем’єри Матриці

Раніше передбачалося, що нова частина франшизи, до якої додали слово-індекс “Воскресіння”, ще в травні 2021 року, але через пандемію коронавірусу реліз відклали до квітня 2022-го, а потім перенесли на грудень 2021 року.

Четверта частина фільму має вийти на великих екранах 21 грудня 2021 року. Прем’єра фільму в Україні відбудеться 22 грудня 2021 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?