Мерзотниця — Лукашенко розповів, як Тихановська "випрошувала" у нього гроші
Категорія
Політика
Дата публікації

Мерзотниця — Лукашенко розповів, як Тихановська "випрошувала" у нього гроші

Мерзотниця — Лукашенко розповів, як Тихановська "випрошувала" у нього гроші
Джерело:  online.ua

Нелегітимний глава Білорусі Олександр Лукашенко публічно принизив свою головну суперницю та лідерку білоруської опозиції Світлану Тихановську - політикиню він назвав "дурою і мерзотницею", а також почав стверджувати, що остання у нього просила про допомогу.

Джерело:  Telegram-канал  Nexta Live

Лукашенко розказав, як Тихановська просила у нього гроші

"Я сьогодні прочитав у доповіді, що її змусили виїхати з Білорусі та погрожували, що там мало не дітей схоплять і так далі. Це після того, як їх хотіли спалити в цьому будинку, пам'ятаєте? Це ж все було сплановано спецслужбами, коли вони зібрали координаційну раду і повели в окремий будинок. І ця (Тихановська – ред.) дура туди поперлася. І на наступний день вона прибігла. Я кажу, що ми зробили все, що ти просила. Ну їдь до дітей! Я розумію. Я взагалі проти жінок не воюю. Не встигла виїхати, як мені дзвонять. Каже, що у неї немає грошей. Кажу: візьми в державній компанії 15 тисяч доларів. Ось що було. А тепер вона розповідає, що їй погрожували, що дітей у неї забирали... Мерзотниця", - поскаржився Олександр Лукашенко.

Тихановська стверджує, що на Лукашенка чинять тиск

Нещодавно Світлана Тихановська, після зустрічі з американським лідером Джо Байденом, розповіла в інтерв’ю про те, що наразі відбувається в Білорусі.

"Головна мета візиту – налагодити дипломатичні відносини з країною, які були втрачені багато років тому. Цю мету ми досягли... Життя всередині білоруського суспільства вирує, так само відбуваються зміни всередині режиму, бізнесмени та чиновники незадоволені й чинять тиск на Лукашенка", — підкреслила політикиня.

За словами Тихановської, вона змогла донести до американської влади інформацію про ситуацію в Білорусі, оскільки "багато хто вважає, що оскільки красива картинка протестів зникла з екранів телевізорів, то Лукашенко задушив білорусів".

Як стверджує політикиня, насправді протести тривають приховано.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?