Мессі грубо відреагував на критику від легенди англійського футболу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі грубо відреагував на критику від легенди англійського футболу

Мессі грубо відреагував на критику від легенди англійського футболу
Джерело:  online.ua

Гравець ПСЖ Ліонель Мессі надіслав грубе повідомлення в Instagram колишньому захиснику "Ліверпуля" та експерту Sky Sports Джеймі Каррагеру після того, як той сказав, що Мессі не є вдалим трансфером для ПСЖ.

Джерело: Daily Mail

Мессі назвав Каррагера віслюком

Джеймі Каррагер розповів, що Ліонель Мессі назвав його «віслюком» після того, як він припустив, що трансфер семиразового володаря «Золотого м'яча» не є кращим рішенням «Парі Сен-Жермен» на початку цього сезону.

Аргентинець, очевидно, не прихильно поставився до цієї думки і відразу відреагував.

Це було у Monday Night Football, і я отримав приватне повідомлення в Instagram. Від самого [Мессі]. Я не буду показувати приватні повідомлення, але він назвав мене ослом, — сказав Каррагер.

Оскільки співексперт Каррагера Гарі Невілл і ведучий Дейв Джонс ледве стримували сміх, колишній захисник Ліверпуля продовжив:

Він [Мессі] дивиться наше шоу, тому сподіваюся, що він нас зараз бачить, тому що Ліонель, я дуже люблю тебе. Ти найкращий гравець усіх часів, і порівняно з тобою я був ослом, — сказав Каррагер.

У липні минулого року Мессі виграв Кубок Америки з Аргентиною – перший великий трофей «Альбіселесте» за 28 років – лише за місяць до того, як підписав контракт з ПСЖ як вільний агент, коли стало очевидно, що фінансові проблеми «Барселони» означали, що вони не можуть дозволити собі утримувати його.

34-річний футболіст виграв рекордний сьомий Золотий м'яч минулого місяця, випередивши нападника мюнхенської Баварії Роберта Левандовскі та півзахисника Челсі Жоржиньо.

Мессі забив лише один гол в 11 матчах чемпіонату за ПСЖ, але наразі забив уже в п'яти матчах Ліги чемпіонів.

Мессі несподівано звернувся до Левандовського після вручення "Золотого м’яча"

Ліонель Мессі не приховував, що щасливий отримати ще один "Золотий м’яч". Окрім того, футболіст звернув увагу на те, що для нього честь боротися з Левандовським, який, на переконання аргентинця, також заслуговує мати в колекції цю нагороду.

Ти заслужив отримати свій "Золотий м’яч" у минулому році, це визнали всі. France Football має віддати його тобі. Ти – переможець і повинен також мати цю нагороду, – наголосив Ліонель Мессі.

У минулому році вручення "Золотого м’яча" скасували – вперше за останні 50 років. За словами головного редактора журналу France Football Паскаля Ферре, організатори "Золотого м’яча" не змогли б справедливо оцінити футболістів за умов пандемії коронавірусу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?