Meta запускає платну верифікацію для Instagram і Facebook
Категорія
Технології
Дата публікації

Meta запускає платну верифікацію для Instagram і Facebook

Meta запускає платну верифікацію для Instagram і Facebook
Джерело:  online.ua

Компанія Meta планує запровадити платну верифікацію для соціальних мереж Instagram та Facebook.

Джерело: The Verge

Марк Цукерберг оголосив про початок тестування нової ініціативи Meta Verified

Платні акаунти, які вже пройшли верифікацію, отримають значок підтвердження та пріоритетну клієнтську підтримку.

За словами Марка Цукерберга, в Австралії та Новій Зеландії нова функція запрацює вже цього тижня, а незабаром зʼявиться в інших країнах.

Цього тижня ми починаємо розгортання Meta Verified — послугу підписки, яка дає вам змогу підтвердити свій обліковий запис за допомогою офіційного посвідчення особи, отримати синій значок, отримати додатковий захист від облікових записів, які видають себе за вас, і отримати прямий доступ до служби підтримки клієнтів, — заявив Цукерберг.

Функція верифікації для користувачів Facebook і Instagram буде платною. Повідомляється, що Meta наслідує конкурентну платформу Twitter.

Meta заявила, що акаунти підтверджуватимуть за допомогою посвідчення особи, аби уникнути шахрайства, як це сталося, коли Twitter розгорнув платну службу перевірки.

Ця функція коштуватиме $11,99 на місяць у веб-версії або $14,99 на iOS та Android. В Австралії вартість складатиме $19,99 в Інтернеті або $24,99 на iOS та Android.

Облікові записи також повинні мати історію публікацій, а користувачам має бути не менше 18 років.

Meta Platforms, Inc. (до 28 жовтня 2021 року — Facebook, Inc.) є однією із Великої п’ятірки технологічних компаній разом із Microsoft, Amazon, Apple і Google. Компанія володіє соціальними мережами Facebook, включаючи Facebook Messenger, Facebook Watch та Facebook Portal, Instagram, WhatsApp, Oculus VR, Giphy та Mapillary.

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?