Мей Маск відвідала Київ й зачарувала образами в українському одязі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мей Маск відвідала Київ й зачарувала образами в українському одязі

Мей Маск відвідала Київ й зачарувала образами в українському одязі
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома модель та письменниця Мей Маск, яка є мамою винахдіника та бізнесмена Ілона Маска, продовжує подорожувати світом в рамках презентації своєї нової книги "Жінка, яка має план. Життя, сповнене пригод, краси й успіху". Так, нещодавно зірка відвідала Київ, де встигла поспілкуватися із журналістами й приміряти одяг українських брендів.

Джерело: Інстаграм-сторінка Мей Маск

Мей Маск відвідала Київ і приміряла український одяг

У своїй новій книзі Мей Маск розповідаж, як у 31 рік вона стала матір'ю-одиначкою й змушена була важко працювати, щоб прогодувати своїх дітей, боролася із зайвою вагою, стала моделлю "плюс-сайз" і подолала ейджизм у модельному бізнесі.

Мей Маск у Києві (фото - instagram.com/mayemusk)

Зараз мамі Ілона Маска - 73. Їй вдалося стати популярною лекторкою, дієтологинею і моделлю.

"Ви не можете контролювати все, що відбувається навколо, але в будь-якому віці можете жити так, як забажаєте. Для цього потрібен лише план", - запевняє зірка.

Мей Маск обрала вбрання від українського бренду the COAT by Katya Silchenko (фото - instagram.com/mayemusk)

В українську столицю Мей Маск запросила заснивниця міжнародної платіжної системи LEO Олена Шевцова. 7 листопада модель виступала на закритому заході, дала кілька інтерв'ю і зустрілась з видавництвом Vivat, яке надрукувало її книгу українською.

Мей Маск обрала вбрання від українського бренду the COAT by Katya Silchenko (фото - instagram.com/mayemusk)

Окрім того, письменниця розкрила головний секрет виховання Ілона Маска.

"Є одна річ: я ніколи нічого не заважала йому робити! Я ніколи його не зупиняла. Досліджуйте цей світ, живіть з цікавістю", - наголосила мати винахідника.

До слова, у столиці модель приміряла кілька образів від українських брендів. На сцені PM Hall вона з'явилася у білому брючному костюмі українського бренду Vorozhbyt&Zemskova з нової колекції весна-літо 2022.

Для одного з інтерв'ю відома модель обрала вбрання від українського prêt-à-porter бренду the COAT by Katya Silchenko. Також нещодавно письменниця поїхала до Дохи, де з'явилася у вишитій білій сукні бренду Yuliya Magdych.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?