Мейвезер - Пол. Де і коли дивитися бій онлайн
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мейвезер - Пол. Де і коли дивитися бій онлайн

Мейвезер - Пол. Де і коли дивитися бій онлайн
Джерело:  online.ua

В ніч з 6 на 7 червня в Майамі на арені Hard Rock Stadiumм відбудеться бій між легендарним боксером Флойдом Мейвезером і блогером Логаном Полом, який є боксером-любителем. Виставковий поєдинок відбудеться в форматі восьми раундів і буде проходити без суддів.

Джерело: SHOWTIME Boxing

Бій Флойд Мейвезер - Логан Пол приблизно почнеться о 03:30 за київським часом. Дивитися бокс онлайн можна на стрімінговому сервісі MEGOGO, де буде проходити пряма траснляція поєдинку.

У Майамі вже відбулася офіційна процедура зважування учасників боксерського шоу. За результатами зважування Флойд Мейвезер виявився на 15,4 кг легше Логана Пола - 70,3 кг (155 фунтів) проти 85,7 кг (189,5 фунтів).

Бій Мейвезер - Пол: прогнози букмекерів і гонорари

45-річний Флойд Мейвезер вважається одним з легендарних бійців в історії. Американський боксер за свою кар'єру провів 50 боїв, в кожному з яких переміг - 27 нокаутом. Останній поєдинок на професійному рингу Мейвезер провів в серпні 2017 року. Тоді американець технічним нокаутом в 10 раунді переміг ірландця Конора МакГрегора.

Логан Пол займається боксом на аматорському рівні. У 2018 році він провів єдиний професійний бій - він бився з ютубером KSI. Тоді судді зафіксували поразку Логана роздільним рішенням. Як відомо, Логан Пол є популярним блогером і актором. На нього підписані 23 мільйони передплатників в YouTube, майже 20 мільйонів в Instagram і більш 12 млн в Tik Tok.

Мейвезер не приховує, що погодився на бій з Логаном заради гонорару в 10 млн доларів. Плюсом він такж отримає 50% від його платній трансляції. Пол заробить 250 тисяч доларів плюс 10% від платної трансляції.

Букмекери прогнозують, що в бою безсумнівно переможе Мейвезер. Зробити ставку на його перемогу можна з коефіцієнтом 1.13, це приблизно 87% ймовірності. Зробити ставку на перемогу Логана Пола можна за 7.50, це близько 8% ймовірності.

Сам Мейвезер переконаний, що відправить в нокаут Логана Пола.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?