В США розкрили нові деталі майбутнього бою Ломаченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

В США розкрили нові деталі майбутнього бою Ломаченка

В США розкрили нові деталі майбутнього бою Ломаченка
Джерело:  online.ua

Влада одного з районів американського штату Невада уточнила умови проведення масових заходів на період, коли запланований майбутній бій Василя Ломаченка у Лас-Вегасі.

Джерело: документ округу Кларк

За офіційними даними, на трибуни арени, яка прийматиме спортивну подію, допустять глядачів у повному обсязі попри епідемічну ситуацію у всьому світі.

Наступний бій Ломаченка запланований вже на 26 червня. Він зустрінеться на ринзі арени Virgin Hotel проти японського боксера Масайосі Накатані. Передбачається. що туди пустять у цей вечір до 4 тисяч вболівальників.

Наразі Василь Ломаченко володіє рейтингом на професійному рингу з 14 перемогами та двома поразками, 10 з перемог отримані завдяки нокауту.

Масайосі Накатані отримав на професійному рівні 19 перемог та зазнав однієї поразки. З переможних боїв 13 завершилися нокаутом.

Це буде першим боєм українського боксера після нищівної поразки з Теофімо Лопесом, яка призвела опосередковано до операції на плечі.

Бій Ломаченко — Лопес

Гучна подія у світі боксу відбулася торік у жовтні в Лас-Вегасі. Суддівство за підсумками бою надало перемогу Лопесу, який таким чином став 23-річним абсолютним чемпіоном завдяки завойованим поясам WBA, WBO, WBC, The Ring.

Організація бою стала надзвичайно складним питанням, між сторонами регулярно спалахували різноманітні суперечки. Наприклад, у команді Лопеса обурилися занадто малим гонораром.

Навіть промоутери критикували менеджмент американця за такі претензії, а особисто Боб Арум дорікнув — він не хоче витрачати мільйони тільки через те, що Лопес вважає себе надзвичайною персоною в боксі.
Щоб довести організацію до кінця, сторона Ломаченка запропонувала “відрізати” частку його гонорару на користь опонента. Саме таким чином, в атмосфері поспіху, був узгоджений бій.

Квапливість призвела до відсутності в контракті пунктів про обов’язковий реванш, тож після несподіваної перемоги Лопес почав зухвало відмовлятися від проведення іншого двобою проти українського колишнього чемпіона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?