Ми претендуватимемо на Закарпаття. В Угорщині розмріялися про поразку України
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми претендуватимемо на Закарпаття. В Угорщині розмріялися про поразку України

Ласло Тороцкоі
Джерело:  Index

За словами очільника угорської ультраправої партії Mi Hazank Ласло Тороцкоі, його політична сила буде претендувати на українське Закарпаття у разі поразки України у війни з  Росією.

Угорські політики продовжують виправдовувати вторгнення Росії в Україну

Під час свого виступу на річній партійній конференції у Будапешті 27 січня Тороцкоі почав цинічно брехати на те, що тиск "міжнародних фінансистів" став головною причиною війни в Україні.

Окрім того, він запевнив, що російсько-українська війна "зруйнує Європу і відправить економіку континенту на дно".

Скандальний політик продовжує активно поширювати фейки про те, "Україну купив BlackRock", найбільший у світі інвестиційний фонд, який має у своєму розпорядженні понад 10 трильйонів доларів.

За словами Ласло Тороцкої, його політична сила нібито виступає за припинення конфлікту в Україні: негайне припинення вогню, мир і врегулювання шляхом переговорів.

В Угорщині уже зазіхають на українське Закарпаття

Лідер угорської ультраправої партії Mi Hazank також цинічно пригрозив: якщо державність України припинить своє існування в результаті війни, то його політична сила претендуватиме на Закарпаття.

Якщо державність України припинить своє існування в результаті війни, Mi Hazank претендуватиме на Закарпаття як єдина парламентська партія, — сказав Ласло Тороцкоі.

Що важливо розуміти, рік тому скандальний політик заявляв про необхідність запобігти початку нової світової війни, а також про те, що Україна була продана іноземним інвесторам.

Окрім того, він протестував проти вступу Фінляндії та Швеції до НАТО, оскільки вважав, що їхній вступ збільшить шанси на війну з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?