Microsoft назвала дату виходу Windows 11
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft назвала дату виходу Windows 11

Microsoft назвала дату виходу Windows 11
Джерело:  online.ua

31 серпня технологійчний гігант Microsoft нарешті назвав дату виходу Windows 11 – з 5 жовтня комп’ютери зможуть безкоштовно оновити свою операційну систему.

Джерело:  блог  компанї Microsoft

Microsoft назвала дату виходу Windows 11

Згідно з останніми даними, спочатку оновлення отримають лише 10 моделей ПК, також з цього моменту для продажу з’являться комп’ютери з попередньо встановленою Windows 11.

Трохи пізніше до оновлення отримає доступ більша кількість ПК з огляду на їхню відповідність технічним вимогам, віку та іншим параметрам.

Що важливо розуміти, раніше мінімальними системними вимогами Windows 11 називали такі:

  • Процесор: 64-розрядний, двоядерний, 1 ГГц.

  • Оперативна пам'ять: 4 ГБ.

  • Сховище: 64 ГБ.

  • Дисплей: 9 дюймів, 1366 × 768 пікселів.

  • Графіка: сумісна з DirectX 12, драйвери WDDM 2.x.

  • Безпека: UEFI, Secure Boot і TPM 2.0.

Варто зазначити, що фінальною точкою для повноцінного випуску оновлення називають середину 2022 року. Оновити операційну систему можна у відповідному розділі у налаштуваннях комп’ютера.

"Серед ключових змін у компанії називають оновлення Microsoft Store та спрощений доступ до нього для незалежних розробників, які хочуть опублікувати на платформі власні застосунки. Крім того, у новій версії ОС покращили інклюзивні параметри для людей з інвалідністю. Наразі бізнес вже може протестувати оновлення операційної системи у системі Azure Virtual Desktop, або за допомогою нової Windows 365", - йдеться в повідосленні.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно компанія Microsoft представила нову номерну версію своєї операційної системи Windows 11.

Так, ця ОС, зокрема, отримає нове меню "Пуск" і панель завдань, які будуть знаходитися по центру екрана, редизайн вікон з закругленнями, тінями і анімаціями, панель з віджетами, оновлений Microsoft Store з підтримкою Android-додатків, інтеграцію з Teams та інші зміни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?