Microsoft випустила Windows 11 — як її завантажити
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft випустила Windows 11 — як її завантажити

Microsoft випустила Windows 11 — як її завантажити
Джерело:  online.ua

5 жовтня офіційно стало відомо, що версія Windows 11 стала доступною для завантаження. Що важливо розуміти, комп'ютери під управлінням нової версії ОС від Microsoft вийдуть трохи пізніше, однак компанія все-таки дозволяє оновити відповідні пристрої з Windows 10.

Джерело: сайт Microsoft

Microsoft представила Windows 11

За словами розробників, якщо ви нещодавно придбали комп'ютер з Windows 10 - ви маєте можливість перейти на Windows 11. Однак, враховуючи той факт, що керівництво компанії вирішило розгортати нову операційну систему в декілька етапів, не на всіх пристроях Windows 11 буде доступна вже 5 жовтня.

"Ми очікуємо, що всім відповідним пристроям з Windows 10 буде запропоновано оновлення до Windows 11 в період до середини 2022 року",– раніше заявляла Microsoft.

Керівництво компанії не приховує, що деяким користувачам доведеться чекати оновлення ще більше, як пів року.

Як зрозуміти, чи можете ви оновитися до Windows 11

Щоб з'ясувати, чи доступне оновлення до Windows 11 для вашого комп'ютера, потрібно знайти "службу Windows Update" в налаштуваннях Windows 10.

Окрім того, є також варіант не чекати своєї черги і негайно оновитися за допомогою нового Помічника з інсталяції Windows 11 від Microsoft. Інший варіант – створити інсталяційний носій Windows 11 або завантажити ISO-образ нової операційної системи.

Що важливо розуміти, Windows 11 має низку оновлень, таких, як:

  • оновлені інтерфейс та "Пуск";

  • віджети,

  • вбудований Microsoft Teams;

  • покращений Microsoft Store та інші оновлення.

Нещадовно іноземні інсайдери повідомляли, що компанія представить 7 версій операційної системи Windows 11. За їхніми словами, йдеться про Windows 11 Home, Windows 11 Pro, Windows 11 Pro for Workstations, Windows 11 Education, Windows 11 Pro Education, Windows 11 Enterprise, Windows 11 Mixed Reality.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?