Михайло Поплавський йде з посади ректора КНУКіМ — реакція мережі
Категорія
Культура
Дата публікації

Михайло Поплавський йде з посади ректора КНУКіМ — реакція мережі

Михайло Поплавський йде з посади ректора КНУКіМ — реакція мережі
Джерело:  online.ua

10 квітня ректор Київського національного університету культури і мистецтва Михайло Поплавський офіційно підтвердив, що йде з посади напередодні ювілейної дати – 30 років, як він очолив КНУКіМ. Варто зазначити, що з ідентичними заявами він виступав у 2020 та 2021 роках.

Джерело: Михайло Поплавський

Михайло Поплавський йде з посади ректора КНУКіМ

За словами ректора, він готовий передати повноваження молодому наступнику, а сам має намір стати очільником Вченої ради та продовжувати допомагати своїй команді.

Поплавський також звернув увагу на те, що 21 квітня виповнюється 30 років, як він очолив Університет культури.

Головне для кожного артиста: своєчасно піти зі сцени під оплески! Я хочу передати повноваження молодому ректору і бути головою Вченої ради, допомагати. Завжди має бути межа і почуття міри. Університет майбутнього – це моя мрія, яку ми реалізовуємо разом з командою. Я бажаю кожному пройти свій український шлях. Власним прикладом доводжу, що в житті немає нічого неможливого! – написав ректор.

Як уже згадувалося раніше, Поплавський очолив Університет культури у 1993 році. Окрім того, він активно почав записувати пісні, створивши проєкт "Співаючий ректор", а також вести TikTok.

Нещодавно артист опинився в епіцентрі сексистського скандалу після того, як під час зустрічі з абітурієнтами заявив, що 80% студенток – "тьолки".

Не можна також не згадати про те, що Поплавський стверджував, що планує завершити кар'єру ректора ще з 2020 року. У 2021 році він також висловив такий намір у шоу "Світське життя".

Як користувачі мережі відреагували на рішення Поплавського:

  • Кажуть, що замість себе ректором залишає Олега Винника

  • Краще часом слухати пісні Поплавського ніж "Шансон"

  • Цікаво, яка це у нього спроба? 197578?))

  • Десь я це вже чув! В нього раніше не виходило піти з посади. але пан Михайло не здається...

  • В цьому університеті є вчена рада?

  • Так ми й повірили. Черговий "останній тур"))

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?