Миколенко розповів про свою реакцію на перехід до англійського клубу Евертон
Категорія
Спорт
Дата публікації

Миколенко розповів про свою реакцію на перехід до англійського клубу Евертон

Миколенко розповів про свою реакцію на перехід до англійського клубу Евертон
Джерело:  online.ua

Український футболіст Віталій Миколенко першого січня офіційно приєднався до англійського "Евертона". Раніше футболіст збірної України грав у "Динамо".

Джерело: прес-служба Динамо

Миколенко про перехід до Евертона

22-річний футболіст розповів, що дізнався про інтерес до себе 12-го грудня, коли "Динамо" в Києві зіграло проти "Зорі".

Мені сказали, що мені потрібно бути наступного дня у клубному офісі і що, можливо, буде пропозиція. Я навіть не знав який клуб. Коли запитали, чи маю англійську візу, я зрозумів, що це англійський клуб, – розповів футболіст.

Власник клубу Ігор Суркіс передав рішення про трансфер футболісту. Миколенко не знав, чи готовий до такого кроку, але врешті погодився, бо дуже хотів.

Мені мої батьки, дівчина говорили, що це ніби у кіно. І коли все погодили, я сів у машину і заплакав. Мені додому їхати 40 хвилин, і, мабуть, 30 з них я плакав. Подзвонив батькам дівчини, поплакав ще з ними, потім ще сам плакав. Складно пояснити почуття – я був дуже радий, і водночас було дуже страшно, – сказав Віталій.

Футболіст розповів, що у захваті від інфраструктури "Евертона".

Це топ! Інакше не описати. Все настільки продумано для футболістів, персоналу, для роботи… Аж до того, що з роздягальні, масажної кімнати ти можеш вийти на три поля. Є і манеж для розминки, і тренажерний зал – всі умови для зростання, – каже Миколенко.

Український футболіст в англійському клубі

Нагадаємо, що англійський клуб "Евертон" оголосив про підписання контракту з українським футболістом Віталієм Миколенком 1 січня у своєму Твіттері.

Київське "Динамо" отримало від трансферу  20 мільйонів євро.

Миколенко є вихованцем київського Динамо та грає за національну збірну з 2018 року.

22 березня 2019 року Миколенко вийшов в основному складі на матч проти національної команди Португалії, який проходив на Ештадіу да Луж в Лісабоні. Матч завершився з рахунком 0:0, а дії Миколенка були відзначені легендарним Кріштіану Роналду, який назвав українця «найбільш жорстоким гравцем серед української збірної».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?