Милованов пояснив, чому його вдарив колишній секретар РНБО Данилюк
Категорія
Політика
Дата публікації

Милованов пояснив, чому його вдарив колишній секретар РНБО Данилюк

Милованов пояснив, чому його вдарив колишній секретар РНБО Данилюк
Джерело:  online.ua

Радник очільника ОПУ Тимофій Милованов прокоментував нещодавню бійку з колшнім секретарем РНБО Олександром Данилюком. Він стверджує, що Данилюк вдарив його, оскільки останнього не допустили до конкурсу на главу Бюро економічної безпеки.

Джерело: Facebook-сторінка Тимофія Милованова

Милованов прокоментував бійку з Олександром Данилюком

"Вчора Олександр Данилюк вдарив мене. Що відбулось якщо забути про прізвища? Кандидат на голову Бюро Економічної Безпеки запросив до себе на день народження голову конкурсної комісії з відбору голови. І вдарив його. Чому? Бо кандидату не сподобалось рішення комісії про його відсторонення від конкурсу", - пише Тимофій Милованов.

За словами радника глави ОП, Данилюк вважає себе "реформатором". Однак, як стверджує Милованов, через тиск на комісію, яка обирає главу БЕБ, Данилюк – "гопнік".

"Подумайте, чи хочете ви мати головою БЕБ людину, яка б‘ється замість того, щоб правильно заповнити документи або піти в суд оскаржити рішення про відмову в допуску до конкурсу, якщо вона вважає себе правою", - заявив радник Андрія Єрмака.

Милованов звернув увагу на те, що посада очільника БЕБ передбачає психічну стабільність, а Данилюк вже продемонстрував, "як він реагує на стрес".

Як стверджує радник глави ОП, кандидати, яких не допустили, будуть робити все можливе, щоб дискредитувати конкурс через використання недоброчесних правоохоронців і про це йому казав сам Данилюк.

Милованов продовжує стверджувати, що вони з Данилюком друзі і він не знав про рішення комісії, коли приймав запрошення на день народження.

"Його дії були неадекватні. І таке неприйнятно. Але це окремий епізод. В цілому він нормальна людина", - наголосив політик.

Як уже згадувалося раніше, 29 липня конкурсна комісія не допустила Данилюка до конкурсу на посаду директора Бюро економічної безпеки – не підійшов диплом Університету Індіани. Що важливо розуміти, очільник цієї комісії – Милованов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?