Міністр оборони Британії Воллес назвав головні провали армії РФ в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Міністр оборони Британії Воллес назвав головні провали армії РФ в Україні

Міністр оборони Британії Воллес назвав головні провали армії РФ в Україні
Джерело:  online.ua

Армія Російської Федерації "продовжує втрачати значну кількість техніки та живої сили" в Україні й не змогла досягти жодної стратегічної цілі. З такою заявою виступив очільник Міністерства оборони Великої Британії Бен Воллес під час виступу в Палаті громад 5 вересня.

Джерело:  The Guardian

У Британії перерахували головні провали армії РФ в Україні

За оцінками, на сьогодні понад 25 тисяч російських солдатів загинули, а якщо врахувати вбитих, узятих у полон, а також десятки тисяч дезертирів – понад 80 тисяч разом із пораненими, – озвучив свої дані британський міністр.

На його переконання, це "буде мати довготривалий вплив на російську армію та її бойову ефективність у подальшому".

Росії ще належить досягти хоча б якоїсь зі стратегічних цілей. А вже триває 194-ий день, як планувалося, місячної кампанії, – наголосив Бен Воллес.

Окрмі того, очільник Міноборони Британії порівняв російського диктатора Володимира Путіна з "наркоторговцем", який "підсадив" європейські країни на газ, і закликав до єдності на континенті у зв’язку із настанням зими.

Якщо ми не триматимемось разом, не будемо зараз давати цьому раду, то погрози самі по собі не зникнуть. Звертаюсь до людей у Празі та Кельні: якщо ви піддастесь наркоторговцю, він повернеться й проситиме ще більше через кілька років, – зазначив британський міністр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?