Міноборони України прокоментувало скандал з підборами для жінок-військових
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони України прокоментувало скандал з підборами для жінок-військових

Міноборони України прокоментувало скандал з підборами для жінок-військових
Джерело:  online.ua

В Україні спалахнув новий гучний скандал після того, як стало відомо, що курсантки ЗСУ повинні будуть марширувати на параді до Дня Незалежності на підборах. Група нардепів у Верховній Раді зажадала пояснень та вибачень від глава Міноборони Андрія Тарана, тому пресслужба обороного відомства вирішила відповісти на звинувачення та нарешті пояснити, що відбувається.

Джерело: Фейсбук-сторінка Міністерства оборони

Як Міноборон відреагувало на скандал з підборами для жінок-військових

У Міноборони звернули увагу українських громадян на те, що підбори є парадною формою і передбачені відповідним наказом. За словами представників відомства, така форма є не лише в нашій країні, а і в інших державах.

"В Збройних Силах України не тільки піксель та берці. Є польова форма одягу, повсякденна та парадна. Польова форма - на полігоні та в окопах, повсякденна - в повсякденній діяльності, а парадна - ну вже самі здогадалися. Цьогоріч на День Незалежності України будуть йти військовослужбовці-жінки в парадній формі одягу. Гарні та сильні. Є певні вимоги до форми одягу ( Наказ Міністерства оборони України 20.11.2017 № 606)", - наголосила пресслужба оборонного відомства.

Варто звернути увгау на те, що відповідний наказ про форму для військовослужбовиць видали ще 4 роки тому. Представники Міноборони на підтвердження своїх слів додали зображення парадної форми, де на ескізах намальовані саме туфлі на підборах.

Окрім того, до допису пресслужба відомства також додала світлини парадної форми військових жінок в інших країнах. Щоправда, там не підписали, де саме і в яких роках зроблені світлини.

Як українці реагують на скандал та пояснення Міноборони:

  • Скільки бабла "заробили"? В інших країнах дівчат теж муштрують і вони годинами шагають на підборах. Ви за рівність? То вперед, взули черевики на підборах і помаршируйте поряд з дівчатами.

  • А ціна цих підборів 6500 то є норм?

  • Чому хлопці зараз репетирують не в своїх парадних туфлях, а в зручних чоботах?

  • Назвіть мені хоч одну НОРМАЛЬНУ країну, де жінки на підборах ходять прусським кроком?

  • Хай будуть підбори для прогулянок у парку. На військових парадах - жодних підборів!!!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?