Міноборони Великої Британії показало яскраве тренування бійців ЗСУ — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Міноборони Великої Британії показало яскраве тренування бійців ЗСУ — відео

Міноборони Британії
ЗСУ

Великобританія розмістила відео тренування українських військових у спеціальному полігоні, побудованому зі справжнього села.

Міністерство оборони Великобританії показало тренування українських військових

На кадрах видно тренування новобранців. Українські військові вивчають різні можливі ситуації, що можуть виникнути під час боїв.

За словами міністерства, навчання пройшли вже 30 тисяч військових.

Допомога Великобританії Україні

Великобританія від початку повномасштабного вторгнення Росії надає Україні масштабну військову допомогу. В рамках цієї допомоги українські військові отримали від британців танки Challenger 2, далекобійні ракети Storm Shadow, реактивні системи залпового вогню M270 та інше озброєння.

Раніше ми писали, що Великобританія може укласти з Україною угоду про гарантії безпеки та надати допомогу у зміцненні військово-морських сил країни.

Також ми повідомляли, що Великобританія спільно з Норвегією створили "морську коаліцію" для допомоги Україні . Країни відправлять 2 кораблі для знешкодження мін.

Великобританія побудувала спеціальний полігон для українських військових. Це дозволить здобути досвід ведення бойових дій у міських умовах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?