Митрополита УПЦ МП Павла терміново прооперували — адвокат
Категорія
Україна
Дата публікації

Митрополита УПЦ МП Павла терміново прооперували — адвокат

Митрополита УПЦ МП Павла терміново прооперували — адвокат
Джерело:  online.ua

Адвокат митрополита Павла (Петра Лебедя) заявив, що його госпіталізували до кардіологічного відділення та провели операцію.

Джерело: адвокат Микита Чекман

Митрополита УПЦ МП Павла прооперували в Києві

Митрополита Павла сьогодні було терміново госпіталізовано до кардіологічного відділення однієї із лікарень міста Києва та проведено оперативне втручання!

Нагадаємо, що 7 серпня митрополита УПЦ МП Павла звільнили з-під варти, за нього внесли заставу в 33 млн гривень.

Суд наклав на митрополита УПЦ (МП) Павла низку зобов’язань:

  • носити електронний засіб контролю;

  • не залишати с. Вороньків Бориспільського району Київської області без повідомлення про це слідчого (за винятком невідкладних випадків, пов’язаних із небезпекою для життя та здоров’я);

  • за першою вимогою прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді в даному кримінальному провадженні;

  • утримуватися від спілкування з потерпілими та свідками.

У СБУ запевнили, що його звільнення з-під варти не вплине на справедливий розгляд справи, оскільки зміна запобіжного засобу не дала йому свободи пересування.

У чому підозрюють митрополита УПЦ МП Павла

1 квітня митрополит Павло отримав підозру в "порушенні рівноправності громадян залежно від їх релігійних переконань" та "підтримку учасників збройної агресії РФ проти України".

У СБУ зазначили, що зібрали доказову базу щодо причетності настоятеля Києво-Печерської лаври Павла (Петра Лебедя) до розпалювання релігійної ворожнечі, виправдовування і заперечення збройної агресії РФ проти України.

У квітні Шевченківський райсуд Києва відправив митрополита під цілодобовий домашній арешт, проте 14 липня Солом'янський райсуд замінив запобіжний захід на тримання під вартою з можливістю застави.

Читайте також:

  • Митрополита УПЦ МП Павла звільнили з під арешту під заставу

  • Митрополиту УПЦ МП Павлу оголосили нову підозру

  • Шевченківський райсуд Києва відправив митрополита Павла під домашній арешт

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?