Модель Лінда Євангеліста зізналася, хто її жорстко спотворив
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Модель Лінда Євангеліста зізналася, хто її жорстко спотворив

Модель Лінда Євангеліста зізналася, хто її жорстко спотворив
Джерело:  online.ua

Віддані фанати Лінди Євангелісти помітили, що останні декілька років їхня улюблена супермодель взагалі не з'являється на публіці й не займається розвитком своєї кар'єри. Лише нещодавно зірка наважилася розповісти, що 5 років тому зробила невдалу косметичну процедуру, яка змінила її до "невпізнання".

Джерело: Інстаграм-сторінка Лінди Євангелісти

Модель Лінда Євангеліста розповіла, як її спотворив хірург

56-річна канадська модель вирішила більше не приховувати, що з нею насправді сталося. Лінда відверто зізналася, що у 2016 році наважилась на контурну пластику Coolsculpting, оскільки дуже хотіла мінімізувати кількість жирових тканин. Однак сталося те, на що вона взагалі не розраховувала.

"Моїм фоловерам, які ставили собі запитанням, чому я не працюю, поки кар'єра моїх однолітків процвітає, причина в тому, що я була жорстоко спотворена процедурою CoolSculpting, яка зробила прямо протилежне тому, що обіцяла", – розповіла Євангеліста.

Варто звернути увагу на те, що зірка зробила дві коригувальні операції після цього, однак вони нічого не змінили. Ці події в життя Лінди призвели до серйозної депресії й зробили її самотньою.

"Я залишилася, як писали ЗМІ, "невпізнанною". У мене розвинулася парадоксальна жирова гіперплазія, про ризик якої я не знала, перш ніж мені зробили процедури. Вона не тільки позбавила мене засобів до існування, а й загнала в глибоку депресію, глибоку печаль і найглибшу ненависть до себе. В результаті я стала самітницею", – зізналася модель.

Лінда Євангеліста після операції (Фото - instagram.com)

Євангеліста вирішили поділитися правдою з фанатами, щоб отримати можливість таки вийти у світ. Окрім того, зірка планує подати в суд на компанію, яка спотворила її обличчя.

"Таким чином я рухаюся вперед, щоб позбутися від сорому, і розповісти свою історію. Я втомилася так жити. Я б хотіла вийти за двері з високо піднятою головою, незважаючи на те, що більше я не виглядаю самою собою", - підсумувала модель.

Читайте також:

  • Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

  • Ольга Фреймут назвала головну запоруку щасливих стосунків з чоловіком.

  • Ніколь Кідман розповіла про найбільшу помилку свого життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?