Модель Гоцій розповіла про роман з одруженим лідером "Бумбоксу" Хливнюком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Модель Гоцій розповіла про роман з одруженим лідером "Бумбоксу" Хливнюком

Модель Гоцій розповіла про роман з одруженим лідером "Бумбоксу" Хливнюком
Джерело:  online.ua

Нещодавно стало відомо, що фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк розлучився з дружиною. У статусі офіційно одруженого чоловіка він крутив роман з українською моделлю Наталією Гоцій - про це розповіла сама зірка, зазначивши, що між ними зразу ж з'явилася хімія.

Джерело: "Світське життя"

Наталія Гоцій підтвердила роман з лідером "Бумбоксу" Хливнюком

Усіх фанатів шокувала новина, що у шлюбі з Ганною Копиловою Андрій Хливнюк встиг закрутити роман з 37-річною супермоделлю Наталією Гоцій. За словами жінки, вона зустрічалась з офіційно одруженим чоловіком, проте їхні стосунки почалися нібито через рік після того, як рок-зірка порвав з дружиною.

"Він розійшовся з дружиною за рік до того, як ми познайомилися… Ми познайомилися випадково завдяки друзям. І якось хімія склалася", - розповідає Наталія Гоцій.

Модель не захотіла ділитися подробицями їхнього роману, оскільки називає Хливнюка "абсолютним соціофобом, який не любить виносити свої стосунки назагал". Сам артист досі не хоче коментувати роман з зіркою, а от Гоцій припускає, що вони могли б стати ідеальною парою, оскільки встигли реалізуватися у професії та мають двоє дітей. За словами моделі, їхні стосунки зруйнували шалені графіки.

"У нас настільки складні графіки – у нього концерти, у мене багато контрактів у Європі. Це реально заважає стосункам... Я відчуваю симпатію з боку Андрія. І він мені симпатичний… Ми не сварилися. Ми вирішили, що беремо паузу", - заявила зірка українського модельного бізнесу.

Наталія Гоцій плекає надію, що вони з лідером "Бумбоксу" все ж стануть парою. Жінка звикла давати стосункам другий шанс, адже з ексчоловіком Русланом Нижником починала зустрічатись двічі.

Варто звернути увагу на те, що у Андрія Хливнюка двоє дітей від Галини Копилової – син Іван і донька Олександра, а Наталія Гоцій виховує двох синів – Тамерлана та Спартака.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?