MONATIK представив яскравий літній хіт "Зажигать"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

MONATIK представив яскравий літній хіт "Зажигать"

MONATIK представив яскравий літній хіт "Зажигать"
Джерело:  online.ua

Відомий український співак Дмитро Монатік (MONATIK) випустив новий яскравий кліп на пісню Зажигать/ JOMO, який його прихильники вже назвали новим хітом літа 2021. Його зняла всесвітньо відома українська режисерка і кліпмейкерка Таня Муіньо.

Джерело: Youtube-канал MONATIK

Новий кліп MONATIK має глибокий сенс. В анонсі кліпу артист закликав фанатів "запалювати, а не марнувати життя", і пояснив свій потужний посил.

"В один момент зловив себе на думці, що через карантин і новий спосіб життя якось все те, що навколо - пролітає мимо. Тому що «підсів» на Інтернет і рука так і тягнеться поглянути, що ж там відбувається «в світі». Напевно, точно щось дуже важливе. Щось, що зовсім не можна пропустити. Раз в 5 хвилин рука так і тягнеться до гаджету. І замість особистого спілкування, перегляду картин навколо, насолодою декораціями, які нам дарує життя тут і зараз, все відбувається в соціальній мережі. А там стільки інформації і часто непотрібної, що голова кипить. Яка ж жахлива звичка виробилася раптово. І який же кайф одного разу її побороти ", - написав Монатік в анонсі до кліпу.

Дмитро розповів, що перші рядки пісні до нього прийшли на Кубі, а на написання музики надихнув бразильський ритм. У сюжет кліпу він заклав думку про те, що абсолютно кожна людина, де б вона не була, повинна запалювати і кайфувати, а не просто марнувати життя.

Кліп Монатіка на пісню "Зажигать"

Новий кліп MONATIK знімали на грецькому острові Мілос. Автори відео показали глядачам 11 дивовижних пейзажів і кілька десятків яскравих героїв, які заряджають літнім настроєм. Сам Монатік в відео поміняв кілька образів.

До речі, друга назва кліпу Монатіка "Зажигать" - JOMO. Ця назва розшифровується так - Joy of missing out, що в перекладі з англійської означає "радість втраченої можливості, яка закликає нас прийняти задоволення від вибору того, що ми хочемо чи не хочемо робити".

Реакція фанатів на кліп Монатіка "Зажигать"

Шанувальники в захваті від нового кліпу Монатіка. Причому відео підкорило не лише українців, а й іноземних користувачів мережі. На нову роботу артиста також звернула увагу відома реперка Alyona Alyona:

"Діма, як завжди в сердечко! Будемо запалювати!", - прокоментувала вона відео кліпу.

З неменшим захватом коментують кліп Монатіка і його шанувальники:

  • Як завжди яскраво й запально. Найталановитіший артист! Пишаємося Вами !!!

  • Як завжди шедевр, Геній)

  • Божественно. Чекаємо альбом!

  • Так соковито, яскраво і ефектно !!!! Монатік як завжди вищий пілотаж)

  • Обожнюю !!!! Як важливо в наші дні дарувати стільки яскравості, щастя і свята душі!

  • Брати Українці це просто вогонь! Неймовірно якісно і сильно!

  • Монатік як завжди на висоті! Просто кращий артист! До мурашок!

  • Хіт літа 2021! Як завжди в саме серце! Спасибі за Вашу творчість!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?