Українська режисерка Таня Муіньо зняла запальний кліп для Cardi B
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська режисерка Таня Муіньо зняла запальний кліп для Cardi B

Українська режисерка Таня Муіньо зняла запальний кліп для Cardi B
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома українська режисерка та кліпмейкерка Таня Муіньо працює не лише з вітчизняними артистами, а й зі світовими зірками. Варто звернути увагу на те, що останньою її роботою став кліп на пісню Wild Side, яку Normani заспівала в дуеті з реперкою Cardi B.

Джерело: ютуб-канал Normani

Таня Муіньо зняла кліп для Cardi B та Normani

16 липня американські співачки Normani та Cardi B представили довгоочікувану колаборацію. Вони записали пісню Wild Side і випустили запальний кліп. Авторкою відео стала українка Таня Муіньо.

"Залучена найкраща божевільна команда! Люблю вас, ми це зробили", – прокоментувала свою нову відеороботу Таня Муіньо в особистому профілі в Інстаграмі.

За словами режисерки, Normani дуже талановита й працьовита артистка, яка викладалася на максимум на кожному знімальному майданчику. Ба більше, епатажну Cardi B Таня Муіньо назвала своєю улюбленою співачкою, від виступів якої вона втрачає дар мови.

Варто звернути увагу на те, що Таня Муіньо не вперше співпрацює з Cardi B. Так, нещодавно вона зняла для американської реперки кліп на пісню Up. Відеороботу оцінили понад 172 мільйони користувачів Ютубу.

Окрім того, два роки тому Таня Муіньо створила ефектний кліп для Кеті Перрі. Американська попдіва запросила українку для роботи над відео на пісню Small Talk. Як відомо, режисерка співпрацювали такж і з українськими артистами, серед яких:

  • колишні підопічні Монатіка Lida Lee і Nino Basilaya, для яких створила кліпи на дебютні пісні "Достопримечательность", "Словно цветы";

  • ексучасниця гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєву – відео на першу сольну пісню Gorit;

  • підопічна Потапа Мішель Андраде;

  • учасники рок-гурт The Hardkiss;

  • співачка Настя Каменських.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?