Новий гарячий кліп Тіни Кароль на пісню "Красиво" підкорив мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий гарячий кліп Тіни Кароль на пісню "Красиво" підкорив мережу

Новий гарячий кліп Тіни Кароль на пісню "Красиво" підкорив мережу
Джерело:  online.ua

1 липня Тіна Кароль випустила гарячий кліп на пісню "Красиво". Українці в захваті від танців зірки в туфлях на роликах і пікантних образів, які артистка продемонструвала в відео.

Джерело: Youtube-канал Тіни Кароль

Творцем вражаючого відео став ізраїльський режисер Інді Хаїт. Хореографом-постановником виступила Марина Кущева, яка раніше працювала над кліпами Тіни Кароль - "Скандал" і "Хороший парень".

"Рух ліфта символізує підйом наших почуттів, коли ми сліпо закохуємося. Пісня "Красиво" - це ода сміливою дівчини, яка любить тільки тому, що такий її вибір", - назвала Тіна Кароль головний месседж свого нового кліпу.

У відео вона демонструє стан закоханості і не прикрите кокетство. Но головною родзинкою кліпу стало те, що Тіна Кароль виконує складні хореографічні рухи в туфлях на високих підборах, до яких прикріплені ролики.

"Є багато варіацій «танців на роликах», але тоуого, що робить Тіна - ще не було! Туфлі на високих підборах закріплені на платформі роликів, що робить хореографію складної для виконання, і дуже сексуальною для сприйняття. Така техніка танцю була втілена виключно завдяки перфекціонізму Тіни! ", - розповіла хореограф-постановник кліпу.

Кліп Тіни Кароль "Красиво" - дивіться відео онлайн

Реакція фанатів на кліп Тіни Кароль "Красиво"

Шанувальники співачки в захваті від приголомшливого образу Тіни Кароль, в якому вона постала в кліпі. Вони гідно оцінили її хореографічні здібності. Фанати називають Тіну Кароль "феноменом", який створений, щоб надихати і дивувати.

  • Це було неймовірно!!! Танці на роликах вогонь);

  • Це прекрасно! Хореографія, ці ролики, стільки роботи. Як завжди на висоті!;

  • Дуже цікаво, незвично і еротично-вишукано! Це той випадок, коли втілення очікуваного перевершили самі очікування;

  • Тіна в формальному стилі на роликах це шик! А далі взагалі бомба !!!! ;

  • Аттас як красиво! Неймовірне перевтілення !;

  • Тіна на роликах-підборах! Така соковита, органічна, пластична, елегантна! Аплодую стоячи! Такого на українській сцені я ще не бачила!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?