Морські котики в оренду. Одеський дельфінарій звинувачують в знущанні над тваринами
Категорія
Україна
Дата публікації

Морські котики в оренду. Одеський дельфінарій звинувачують в знущанні над тваринами

Морські котики в оренду. Одеський дельфінарій звинувачують в знущанні над тваринами
Джерело:  online.ua

Блогери виклали відео, зняте в одному з Одеських готелів, у якому знімаються з морськими котиками безпосередньо у номері. Зоозахисні організації вже звернулися до поліції.

Джерело: UA Animals

Знущання над тваринами в одному з дельфінаріїв Одеси

Повідомляється, що тіктокерка з Одеси опублікувала відео з готельного номера Nemo Hotel Resort & SPA в Одесі з підписом: “Коли з подружкою зняли президентський номер”.

На відео дівчина танцює та обіймається з морським котиком, усе це відбувається прямо в готельному номері. Зоозахисні організації підозрюють, що тварин міг надати місцевий дельфінарій у якості “фотопослуги”.

У організації, що опікується захистом тварин зазначили, що вже написали заяву до поліції за статтею, що забороняє надавати фотопослуги з дикими тваринами поза межами зоопарків, цирків та дельфінаріїв.

Ймовірно, фотопослуги з дикими тваринами надаються мешканцям готелю, що є негуманним та незаконним, – пишуть UA Animals.

Активысти обурились, зазначивши, що така поведінка блогерів та керівництва готельного комплексу "Nemo" є проявом жорстокого поводження з тваринами та пропагандою їх експлуатації!

Які закони регулюють жорстоке поводження з тваринами

Ще в 2021 році в Україні посилили відповідальність за жорстоке поводження з тваринами.

Розміри штрафів зросли, а за особливо тяжкі злочини проти тварин передбачена кримінальна відповідальність.

У вище розгянутому випадку в Одеському готелі, жорстоке поводження з тваринами зафіксовано за Статтею 25 (частина 12) закону України про жорстоке поводження з тваринами.

У ній забороняється жебракувати з тваринами, а також надавати фотопослуги з дикими тваринами усюди, крім зоопарків, цирків та дельфінаріїв.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?