Моторошний "бізнес". Завідувач моргу Гарварда продавав фрагменти трупів
Категорія
Світ
Дата публікації

Моторошний "бізнес". Завідувач моргу Гарварда продавав фрагменти трупів

Моторошний "бізнес". Завідувач моргу Гарварда продавав фрагменти трупів
Джерело:  online.ua

У США керівнику моргу Гарвардської медичної школи Седріку Лоджу висунули обвинувачення у продажі приватним особам фрагментів трупів. Чоловік встиг заробити на цьому понад 37 тисяч доларів.

Джерело: Time

Завідувач моргу Гарварда продавав фрагменти трупів

Зазначають, що Лодж приводив потенційних покупців у морг і дозволяв їм вибрати останки. Потім він вивозив їх у свій будинок у Нью-Гемпширі, де й передавав їх після оплати.

У злочинній схемі брала участь його дружина, якій теж пред'явили обвинувачення.

Хто купував фрагменти тіл

Слідство встановило особи кількох покупців Лоджа. Однією з них стала Катріна Маклін із Салема, штат Массачусетс, яка керувала студією під назвою "Моторошні творіння Кет". Маклін виготовляла страхітливих ляльок.

Маклін придбала людську шкіру. Також вона цікавилася обличчями трупів.

Інші покупці отримали тіла мертвонароджених дітей, кістки, мізки та голови.

Фрагменти тіл були пожертвуванням для науки.

У мережі дуже категорично відреагували на цей резонансний злочин. Декани Гарвардського медичного університету назвали дії Лоджа "огидною зрадою". Річ у тім, що останки в університетському морзі були пожертвувані для науки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?