Музикант Igor Kirilenko представив дебютний альбом "Тридцять одиниць"
Категорія
Культура
Дата публікації

Музикант Igor Kirilenko представив дебютний альбом "Тридцять одиниць"

Музикант Igor Kirilenko представив дебютний альбом "Тридцять одиниць"
Джерело:  online.ua

Музикант Igor Kirilenko представляє свій перший альбом “Тридцять одиниць”, головною концепцією якого називає поєднання жанрів та присутність елементів нішевих форматів на тлі попоснови. Над створенням він працював спільно з Monokate, Аланом Бадоєвим, Артемом Пивоваровим, Вовою Дантесом та Женєю Мільковським.

Джерело: Instagram виконавця

Автор відомий за роллю співтворця таких електронних проєктів, як Hidden Element та The Erised. Останній був заснований 2014 року, це суміш електронного звучання та потужного вокалу. Самі учасники характеризують жанр як futurepop. Kirilenko також виконує роль художнього керівника Dorofeeva.

 Музичні критики охарактеризували “Тридцять одиниць” як експериментальний еклектик-поп і “ті самі знайомі голоси в абсолютно новій етикетці”.

 Ось що розповідає про момент зародження ідеї створення альбому сам автор:

 Ми тоді з моїм директором та дружиною Юлею поверталися з Німеччини, говорили багато про музику, про плани на майбутнє, бажання та цілі... Тоді в мене було відкладено багато нестандартних демок, і я відчував у них велику силу. Юля запропонувала зібрати альбом та записати його з друзями. Ця ідея здалася мені страшенно божевільною, тому я й взявся за цей проєкт.

– Igor Kirilenko

Музикант зізнається, що першим, хто отримав демо-версію альбому з пропозицією про колаборацію, став Алан Бадоєв. Він погодився. До слова, Kirilenko також зізнається, що текст Бадоєва у “Секундах” – це абсолютна імпровізація та ділиться задумами щодо проєкту:

Мені хотілося прибрати шаблон однотипності з української поп-музики, і мені здається, у нас все вийшло. Зараз я розумію, що продовженню бути. Друга частина альбому вийде наступного 2022 року.

Раніше ми повідомляли, щоукраїнський гурт KAZKA вразив усіх своїх фанатів сексуальним музичним відео на нову пісню "Палала". Треба додати, що перший відеокліп на пісню з альбому NIRVANA для виконавиці зняв кліпмейкер Алан Бадоєв. За словами самих виконавців, це їхня найвідвертіша відеоробота за усю творчість.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?