На Atlas Weekend будуть вакцинувати людей від коронавірусу
Категорія
Культура
Дата публікації

На Atlas Weekend будуть вакцинувати людей від коронавірусу

На Atlas Weekend будуть вакцинувати людей від коронавірусу
Джерело:  online.ua

Організатори Atlas Weekend офіційно повідомили, що на території музичного фестивалю буде проводитися вакцинація людей від коронавірусу. Для того, щоб отримати свою дозу вакцини, необхідно мати з собою паспорт, а також зареєструватися через онлайн-сервіс.

Джерело: Фейсбук-сторінка Atlas Weekend

Як уже згадувалося раніше, масштабний музичний фестиваль Atlas Weekend відбудеться цьогоріч з 5 по 11 липня. Варто звернути увагу на те, що усі дні на території буде діяти центр масової вакцинації.

На фестивалі Atlas Weekend будуть вакцинувати від коронавірусу

Організатори Atlas Weekend об'єднался спільно з Міністерством охорони здоров'я та приватною київською медичною клінікою "Добробут", щоб провести вакцинацію від COVID-19.

Коли:  5-11 липня з 10:00 по 16:00
Де:  м. Київ, 9 павільйон на ВДНГ

"Для того, щоб вакцинуватися на фестивалі, необхідно напередодні зареєструватися через сервіс Helsi, а в день вакцинації мати з собою паспорт (або його електронну версію в додатку "Дія")", - розповідає пресслужба Atlas Weekend.

Що портібно знати про Atlas Weekend

Atlas Weekend (А́тлас Віке́нд) — один з найбільших музичних фестивалів України. Проходить щорічно у Києві в першій половині липня на ВДНГ.

Його заснувала 6 років тому концертна агенція PMK Event Agency, яка є власником київського нічного клубу Atlas, від якого фестиваль і отримав назву.

Ідея створення фестивалю належить Дмитру Сидоренко, який, станом на 2015 рік, більше 10 років керував концертним агентством PMK разом із партнером Євгеном Красавцевим і мав кілька інших бізнесів, включаючи клуб Atlas. Фінансувати його взялися самостійно і бюджет склав приблизно 100-200 тисяч долларів США.

Перший Atlas Weekend відбувся 11 і 12 липня 2015 року на території Арт-заводу "Платформа". Співорганізатором також виступив NOTA Production Center. Тоді за два дні на двох сценах виступило 30 артистів на двох сценах,а відвідали його близько 20 тисяч осіб.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?