На День незалежності на фронті загинув український військовий
Категорія
Україна
Дата публікації

На День незалежності на фронті загинув український військовий

На День незалежності на фронті загинув український військовий
Джерело:  online.ua

24 серпня внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець ЗСУ загинув на фронті. Ще двоє українських захисників отримали поранення.

Джерело: штаб ООС.

Повідомляється, що протягом минулої доби, 24 серпня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню російсько-окупаційними військами.

Неподалік населених пунктів Новомихайлівка та Причепилівка російські бойовики обстрілювали позиції ЗСУ зі стрілецької зброї.

На Луганщині та Донеччині також був зафіксований проліт безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" противника з перетином лінії розмежування.

“В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще двоє дістали поранення.

Воїнів було терміново евакуйовано та доправлено до лікувального закладу. Стан здоров’я одного захисника – тяжкий, іншого – задовільний.

Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого”, - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що українські захисники дали адекватну відповідь на дії ворога.

Про всі факти порушень з боку російських найманців Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.

Сьогодні, 25 серпня, станом на 7 годину ранку, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

ТКГ відновлює робота

Тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на сході України 26 серпня проведе засідання на рівні глав делегацій. Останнє загальне засідання ТКГ відбулося більше місяця тому, 21 липня.

Зустрічі учасників ТКГ відбудуться у режимі відеоконференцій за наступним графіком: 25 серпня – засідання у підгрупах, 26 серпня – загальне засідання на рівні глав делегацій.

На засіданням будуть обговорюватися питання дотримання режиму припинення вогню на Донбасі, імплементації Мінських угод і підсумків Паризького саміту, обмін утримуваними особами та інші.

Читайте також:

  • Зеленський озвучив невідкладну вимогу команді Макрона по Донбасу.

  • Головнокомандувач ЗСУ виступив з важливою заявою про ситуацію на Донбасі.

  • Путін публічно звинуватив Україну у відсутності миру на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?